dissabte, de setembre 17, 2011

stardate: coses de blogs d’(aquest) estiu

1. rebo un email que diu:
Des de l’editorial Comanegra volem donar-te les gràcies per la ressenya que vas fer al bloc http://kikaslog.blogspot.com a partir del llibre La llei del mirall. Com a mostra d’agraïment, ens agradaría enviar-te el proper títol de l’editorial, Els cirerers al desembre, una nova història basada en la filosofía oriental.”
sí, fa un temps vaig fer un post sobre aquest llibre. però jo mai hauria dit que era una ressenya. i això no m’ho esperava. com que aquell llibre me’l va deixar la mar del blog bocins de lluna, ara li deixaré jo aquest, a veure si ella s’anima i el proper llibre el regalen a ella.
2. com tants altres, al voler entrar al tauler del blogger, m’he trobat amb un error anomenat bX-lk6kyq que impossibilita entrar-hi. per sort la major part del blog pot funcionar sense el tauler però fa ràbia. alesmores vaig posar l’error al google i vaig trobar algunes propostes de solució. la primera no em va funcionar. la segona diu: ves a http://draft.blogger.com/ i canvia l’idioma del blog. la questió és que funciona. posant el blog en anglès tot va bé. si el torno a posar en català no hi ha manera. són sempre els mateixos els que ens fan la punyeta amb el català o van variant?
3. vaig anar a la manifestació de l’onze de setembre amb el ferran (el llegendari). de sobte ell diu espereu un moment. s’acosta a un noi i comencen a parlar i a gesticular. com que la cosa durava ens hi acostem i era ni més ni menys que el jordi del blog he omplert la banyera d’aigua freda. s’acabava de produir una desvirtualització espontània i independentista!

tot això no poden ser casualitats, no? el món dels blogs és molt profund i té molts misteris!

9 comentaris:

mar ha dit...

provarem sort!
;)

petons guapa!

Garbí24 ha dit...

I aquestes coses....ens agraden i volem que ens passin. Bona troballa

Ferran Porta ha dit...

Fantàstica la sorpresa de l'editorial, Kika; què bò!! És veritat que el món dels blogs és molt, molt més que escriure i comentar. Malgrats els problemes que dóna Blogger, ser-ne part és genial. Què ens han de dir a tots nosaltres (el Jordi de la banyera inclòs :)

Bon cap de setmana tinguis!

Clidice ha dit...

Què bé oi? Per cert, a mi em surt l'error, aleshores faig fletxa enrere al navegador, torno a entrar i em funciona :)

Carme Rosanas ha dit...

Un detallàs de l'editotial. Molt bé!

Les trobades blocaires sempre són emocionants. Jo també hi era a la manifestació... llàstima que no us vaig veure!

Joana ha dit...

Mira que hi ha gent que fa ressenyes de llibres, però ets la primera que diu que una editorial li hagi regalat un llibre.

De moment, no tinc problemes amb el tauler de blogger.

Joana ha dit...

Si, el món blocaire és misteriós!

kika ha dit...

mar, ànims! el proper serà teu! :-)

garbi, ai! la vida dels blogs! :-)

Ferran, donen tots tipus de sorpreses! que seria la vida sense ells! :-)

Clidice, ho he provat i tampoc m'ha funcionat. però alehores m'he decidit a fer servir la nova interfície del blogger. i aquesta sí que funciona en català!

Carme, a la propera posaré més atenció... a veure si et veig!

Joana, ditxosa tu! i si mai et surt cap error estrany, ja ho saps: cap a la nova interfície!

Carquinyol ha dit...

Els senders dels blocaires són tortuosos i misteriosos...