dimecres, d’abril 27, 2016

stardate: prediccions polítiques

cada dia sembla que està més clar que a madrid no es posaran d'acord per formar govern,i que al juny hi tornaran a haver eleccions. 

i és que la única condició perque hi hagi acord de govern és que podemos renuncïi al referèndum català. segons el xavier domènech això no passarà. és clar que ell no és precisament qui té l'última paraula. per tant, hi ha dos possibilitats: 

1) formen un govern sense referèndum. això ho podrien fer fàcilment psoe, c's i podemos sense en comú. penso que seria un bona solució, ja que faria decantar als en comú podem i família cap a l'independentisme.

2) no formen govern, i al juny hi ha eleccions. en aquest cas, es pot pensar que la participació no serà gaire alta, més aviat al revés. i una baixa participació en aquest país sempre ha favorit les dretes. 



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segona opció i a Espanya tot es queda igual. Espanya va bien...

Oliva ha dit...

I SI TOT PLEGAT,FOS UN "ENTR-ACTE",PER JUSTICAR LA GRAN COALICIO, QUE HORES D'ARA SERIA MAL COMPRESA PER EL ELECTORAT?.

Sergi ha dit...

L'anàlisi és correcta, i després d'uns dies després d'aquest post al final hi ha eleccions. Només dubto que els comuns es passin a l'independentisme. Potser part dels seus votants, però ells sempre tindran una excusa o altra per no fer-ho, o per seguir creient en unicorns.