dimarts, d’agost 19, 2014

stardate: els efectes de l’aigua de mar



em va explicar:

em va sortit un bulto al colze. vaig anar al metge. era un tumor. dolent. em van operar i me’l van treure. després m’hi van haver de fer radioteràpia.


un dia:

em vaig veure un bulto al canell. era dur i no es movia. no em feia mal però notava que en aquell canell i tenia menys força que en l’altre, on no hi havia bulto.

vaig anar la metge del ‘seguro.’ ni me’l va mirar. va dir que era una acumulació de líquids de l’articulació. em va receptar uns antiinflamatoris. em va dir que me’ls prengués durant deu dies, i si el bulto no em marxava, que hi tornés.

vaig prendre’m els antiinflamatoris religiosament. al cap de deu dies el bulto encara hi era. potser una mica més petit, però encara hi era. no em feia mal però encara notava que en aquell canell i tenia menys força que en l’altre, on no hi havia bulto.

vaig decidir esperar. donar temps a que es produís l’efecte. em feia mandra anar al metge i encara més mandra pensar en les possibilitats que s’hi podrien produir.

un dia, era a la platja, intentant tocar l’aigua amb les mans i alhora evitar que l’aigua em toqués als peus. fent equilibris em vaig desequilibrar i vaig caure de cul enrera. faig frenar la caiguda amb les mans. aleshores vaig sentir un clec al canell. d’entrada vaig pensar: ara sí que l’has cagat. i llavors vaig notar que el bulto havia desaparegut de cop i que el canell havia recuperat la força normal.


no podia pensar que l’aigua de mar m’hagués curat miraculosament. més aviat seria un efecte momentani. segur que en unes hores se m’inflaria i ves a saber que més em passaria. vaig deixar passar les hores i totes les meves prediccions van resultar falses. sembla ser que el canell es va curar amb els efectes de l’aigua de mar.

6 comentaris:

PS ha dit...


doncs a l' aigua hi falta gent!

em sembla que parles de quistes sinovials, jo en tinc dos en un canell.

rits ha dit...

jo tb he pensat en això dels quistes. ves-t'ho controlant.

L'aigua de mar té iode (i força merda per tot el que tirem) i és un bon desinfectant, xò d'aquí a fer treure quistes... curiós, ben curiós!

Anònim ha dit...

quina es aquesta platja màgica?

kika ha dit...

Pais secret, en serio? i no marxen? ara si que em fas patir!

rits, de fet l'aigua ni m'hi va ni tocar... les onades nomes va ser la rao de que caigués enrera... els efectes de l'aigua dels que parlo són imaginaris.

pons, per la costa brava, no podia ser en cap altra lloc, no? :-)

PS ha dit...


Ni se t' ocorri mirar les imatges de google amb les paraules "quiste sinovial", t'arrencaràs a córrer de la por que fan! ( segur que ja ho estàs fent!)

no són malignes, només emprenyadors (si són petits com els meus) perquè et treuen força a la mà. Jo els vigilo i de moment ni pensar-ho de treure´ls o extreure'n el líquid.Tan pot ser que remetin com que augmentin com que es quedin igual esperant una capbussada com la teva ( segur que se't van rebentar i els vas reabsorbir)
:-)

kika ha dit...

Pais secret, he he he. exactament això vaig fer! però vaig decidir no espantar-me. sort !!! :-)