dijous, de juliol 31, 2014

stardate: què fa l’alícia?



ja sabíem que la reunió no serviria per res. que no cambiara res del que ja sabíem. però ells van insistir en fer-la. i van aconseguir crear una gran expectativa.

tots els mitjans pendents dels seus moviments des de bon matí. quan es van trobar hi havia fredor, diuen. a les fotos no es notava gran cosa.

quan després de més de dues hores va acabar la reunió i van sortir, encara no van explicar res. van dir que havien quedat que el mas faria primer una roda de premsa a les 2.30 (l’hora del telediari) i que just després el rajoy emetria un comunicat.


i llavors, quan tot el pla informatiu estava previst i anunciat, abans que cap dels protagonistes hagués dit res, abans que el programa previst comencés, va l’alícia i fa una roda de premsa d’urgència explicant com havia anat la reunió. o sigui, sense dir res de nou. com sempre fa ella. però, vaja, què collons fa l'alícia?

2 comentaris:

PS ha dit...

Està clar, Kika, escenificar la jerarquia. Si Rajoy convoca una roda de premsa i parla ell (cosa impossible, és incapaç si no està tot pactat i refregit) posa a Mas al seu nivell, o sigui, dos mandataris amb el mateix rang. Fent parlar la Mona Alícia (la virreina) fa evident que es tracta d' un afer "autonòmic"...o regional.

Per sort no calen protocols d' aquest per veure qui és qui, les actituds i les maneres de fer parlen per si soles.
Crec que es tracta "només" d' una qüestió de formes, perquè el fons, segueix sent el mateix, l'immobilisme.O a mi m' ho ha semblat...

Anònim ha dit...

L'Alicia viu al seu mon de les meravelles :P