dijous, de desembre 19, 2013

stardate: regal de nadal de la globalització

s'acosten les vacances. però són aquelles ... ja tinc ganes de plegar de treballar. però alhora em fa mandra haver de començar a pensar en els rituals que toquen aquestes festes.

una de les coses que em costa més d'entendre és perquè la gent fa tants esforços per preparar unes bones festes amb molta gent per cada una de les festes, i després es passa l'estona enganxada al mòbil enviant missatgets. és una de les conseqüències de la tecnologia que no m'agrada gens.

però aquest any les noves tecnologies han servit per fer-me un gran regal. gràcies al google una amiga de la que feia més de quinze anys que no en sabia res m'ha trobat, i m'ha enviat una missatge que te tots els punts per ser el millor regal de nadal durant molt temps:


It has been a VERY long time my friend!  I don’t know if you remember me from your days at Northwestern or not but…I just wanted to say hello and tell you that I really miss our lunches together.  As well as wanting to wish you a wonderful Christmas! It seems we all reminisce about old and ‘warm’ friendships around this time of year and, of course, thoughts of you were brought to mind.  I am a better person for having known you as well as being able to call you my friend. I wish you the best life has to offer this holiday season as well as every day of the year!
Take care  : )


3 comentaris:

Anònim ha dit...

en aquest mon tan connectat no ens podem amagar >_<

Rita ha dit...

I seguim sense traduir... ;) És broma!

Quina alegria rebre un missatge com aquest.
Petons

rits ha dit...

Tot pot tenir alguna cosa de bona, retrobar-se amb amics!