dimecres, de desembre 11, 2013

stardate: el ccn a molins de reiaquest vespre l'albert pont, actual president del cercle català de negocis (ccn), presentarà el seu nou llibre addendum a la federació obrera de molins de rei. l'acte organitzat per l'anc de molins de rei començarà a les 8 del vespre.

aquest llibre parteix del supòsit que la secessió de catalunya (el trencament amb espanya) ja ha succeït i ofereix receptes que poden ser útils per la transició cap a la independència i pel disseny de les noves estructures d'estat.

abans l'albert pont havia escrit un altre llibre sobre les raons i els orígens del procés d'independència català actual: delenda est hispania. l'objectiu de tots dos llibres, com el de totes les conferències ofertes pel ccn, és el de desacomplexar el sobiranisme català, d'obrir les mentalitats i canviar les actituts.


"Perquè el procés continua inexorablement. La decisió ja està presa. No hi ha marxa enrere. No tornarem a l'estat anterior. La construcció de les estructures d'Estat no té aturador: hisenda pròpia, diplomàcia, banc central... Cal començar a dissenyar les estratègies per superar els riscos del procés, sent conscients que, mentrestant, l'Estat espanyol actuarà per ofegar, centralitzar i generar una involució en tots els àmbits que estiguin sota el seu control. La bona notícia és que cada vegada seran menys. I que nosaltres ja estem treballant en un escenari que ells ni tan sols han previst."