divendres, d’agost 09, 2013

stardate: un regal inexplicat




només havia comprat peix i unes tomaques. la caixera comença a passar per la màquina els paquets. es gira va cap a una caixa d’ampolles de vi, n’agafa una i la posa amb les meves coses. em sorprenc però no dic res perquè ella  segueix passant per la màquina un paquet de fregalls. llavors li dic que allò no és meu, que és del següent client. ella em demana disculpes i l’esborra. li dic que el vi tampoc és meu. i ella em diu que sí, que el vi me’l regala ella. no ho entenc. no sé perquè me’l regala. però no li pregunto res. ella tampoc m’ofereix voluntàriament cap explicació. no en deu tenir ganes. i a mi ja m’està bé el regal i no necessito cap explicació.

8 comentaris:

rits ha dit...

Com?
Molt curiós tot plegat. Tan el regal com les vostres reaccions.

Potser, un altre dia et comenta el xq de tot plegat... un misteri...

Elfreelang ha dit...

serà inexplicable però un regal és un regal i és maco que et regalin....tant se val el perquè hi ha d'haver un perquè necessàriament'

kika ha dit...

rits, imagino que el devien donar a tothom... o tothom que comprava peix... i la noia devia estar avorrida d'haver-ho d'explicar cada vegada... i jo infinitament sosa!!! :-)

elfreelang, de fet això vaig pensar jo. em va fer contenta i ja en tenia prou amb això :-)

PS ha dit...

Divendres em va passar a mi, però amb explicacions: per la compra a la peixateria superior a una quantitat et regalaven una ampolla de vi blanc. Pel juny regalaven una coca de sant Joan de pastisseria industrial.
Benvinguts siguin els regals!

yanmaneee ha dit...

kyrie 6 shoes
nike max
bape hoodie
converse outlet
goyard
hermes handbags
kd 12
birkin bag
yeezy boost 350
nike vapormax

soret ha dit...

site here dolabuy hermes reference dolabuy.su content high quality replica bags

Unknown ha dit...

read the full info here z0n81l6o23 gucci replica replica bags nancy replica zara bags visit the website n6f80x7t31 replica bags online find o4z87m3q71 replica bags china zeal replica bags

sesees ha dit...

v1f75g7o28 l2n36q2a81 j5v23y3o83 e2d37s1b20 y6n26z9o05 r2q04y4p64