divendres, de novembre 27, 2009

stardate: encara millor

teresa forcades encara millor que abans

7 comentaris:

Striper ha dit...

aquesta dona a creat molta expectació.

Ferran Porta ha dit...

És doctora, parla bé i sembla que sap què es diu. Me l'escolto amb gust i em reafirmo en dues coses: el que em diu la intuició respecte a aquest tema (en la línia del que diu la Dra. Forcades) i el que m'han explicat dos bons amics berlinesos, metges tots dos: "no es coneixen els efectes secundaris de la vacuna X; jo no me la posaré".

PS: No suporto en Cuní.

Pilar ha dit...

Crec que les desqualificacions que ha rebut han estat per ser monja i per ser dona. Però ningú li ha rebatut amb ets i uts el que diu com a científica. Si no tingués raó se l'haurien menjada, sense cap dubte.
La maduresa, tolerància i capacitat pedagògica amb què parla, no la tenen els qui l'ataquen i tracten de desprestigiar-la.
Una vegada més, David vencerà a Goliat.
Agraeixo la teva visita Kika!

kika ha dit...

Striper, això és senyal de que alguna cosa de certa hi deu haver, no? no han aconseguit rebatre-li l'argumentació encara, per molt que ho han intentat.

Ferran, me n'alegro de coincidir amb tu en això! :-)
de fet volia afegir un comentari sobre el fet de que per sentir-la a ella has d'escoltar els rollos del cuní (que pesadet que és!) però aquest cop me n'he estat! :-D

Pilar, estic d'acord.fixat que quasi bé ningú l'anomena doctora forcades, i ho és en tots els sentits!

rits ha dit...

vaig escoltar l'entrevista, va ser magnífica! i el Cuní no va estar a l'alçada

kika ha dit...

rits, depèn de com t'ho miris. el cunçi la va atacar molt. i a vegades això serveix com a oportunitat per a oferir una bona defensa que és el que ella crec que va fer.

yanmaneee ha dit...

jordan shoes
balenciaga
nike shoes
jordan 11
jordan shoes
adidas tubular shadow
supreme clothing
nike air max 2019
kobe shoes
air max