dimarts, de setembre 01, 2009

stardate: tornada

fa dies que hi penso i només vaig trobant raons per endarrerir-la. els últims dies d’agost hi ha massa gent per les carreteres. finalment he decidit que avui a la tarda tornaré cap a casa.

avui em sentia tota enganxosa i suada de l’airet de mar que respiro tot el dia.

en comptes d’anar a fer un banyet o una dutxa m’hi he recreat pensant que ja és un dels últims dies. només hi tornaré un parell de dies el cap de setmana que ve i després ... ja serà hivern!

pensar en aquest canvi em posa de molt mal humor.

pensant en haver de deixar les rutines de l’estiu, que no són res de l’altre món, però ara ja hi estic acostumada.

pensant en haver d’engegar amb les rutines de l’hivern. les recordo, però no gaire.

pensant en haver de tornar a treballar en serio. tot l’estiu he anant acumulant feina per fer i ara ja no em queden més excuses per no posar-m’hi.

suposo que ara és el moment ideal per a repensar i millorar les rutines. és el moment en que hauria de tenir grans plans i aspiracions per fer que aquest any sigui millor que els passats.

hi ha gent que això ho fa per cap d’any. jo que no ho faig mai per cap d’any potser ho hauria de fer ara. però tampoc ho faré. de fet em sento amb molt poques ganes de fer res. l’únic pla que se m’acut és passar amb mínims.

potser quan agafi el cotxe per tornar, o quan arribi a casa, o quan em posi a treballar en serio, o vés a saber quan m’anirà passant. però de moment: estic de mal humor!



15 comentaris:

Anònim ha dit...

No saps com t'entenc... Però els canvis els hem de fer si volem gaudir del sistema...

Ara que moltes vegades ho penso i si ens saltéssim les normes i anèssim a viure a les muntanyes, com fa 500 anys???

Després ho penso millor: sense dutxa, sense tele, havent de pescar, de caçar, esbarallant-nos, morint de grip,... ja em va bé com estem ara!!!

DooMMasteR ha dit...

Així ens sentim molts... ressignats i de mala llet :-(
Però bé, es inevitable, suposso...

Ànims!! :-)

Ferran Porta ha dit...

Sí, sí, Kika!, és el mal dels nostres temps; ni Grip A ni hòsties, el problema més greu de salut qur tenim tots plegats és la tornada a la rutina (i d'això no en parlen cada dia, al TN; pesats que són, casumcoi!).

Ànims.

òscar ha dit...

a mi m'agrada, i la veritat no em posa d'excessiu mal humor, exhaurir els darrers alés de l'estiu com si fóssin els primers. potser per això segueixo encara de vacances!

kika ha dit...

Ramon, això de saltar-se les normes i anar-se'n a les muntanyes ( o a la mar :-) ... no se perquè no he fet encara. ni tan sols hi veig les pegues que hi veus tu... m'hi hauré de posar de seguida :-)

DomMasteR, però espero que no duri gaire ;-)

Ferran, millor que no en parlin als tn ni que en parlem gaire. a veure si així passa una mica més depressa! ;-)

òscar, o potser és al revés: com que encara estàs de vacances, encara no t'ha vingut la mala llet! ja ens ho explicaràs més endavant. pel que diuen sembla un mal bastant generalitzat :-D

Clidice ha dit...

abans la gent treballava de sol a sol, en tasques duríssimes i no feia vacances. No t'ho dic perquè et sentis malament, sinó perquè provis de sentir-t'hi millor ... o no. Jo ho intento així :( zniffff

Ferran Porta ha dit...

Hehe... també tens raó, ben mirat :)

Carquinyol ha dit...

Crec que això que expliqués l'han batejat amb un nom de síndrome i tot (no entenc aquesta mania de posar nom a coses de tota la vida, però bé...)... en fi, paciència i ànims cap amunt.

PS: Una coseta, després del cap de setmana no serà hivern, serà tardor... i encara fa dies de platja de tant en tant !

Trini González Francisco ha dit...

Si no haguessis fet vacances tot l'estiu, ara estaries contenta, feliç i fresqueta com una rosa, com jo (amb l'aire condicionat, és clar!) Ho veus com això que diuen que treballar és bo, va de veres? ;P

kika ha dit...

Clidice, tens raó ... estem molt mal acostumats!

Ferran :-)

Carquinyol, tècnicament després del cap de setmana encara serà estiu, però el problema és que no ho semblarà perquè ja estaré (jo almenys) en horari d'hivern, que durarà fins que torni a arribar l'horari d'estiu!

Trini, doncs si que tu te'n salves de patir aquest sindrome tan antipàtic! :-)

Dan ha dit...

Ui ui ui. Hivern hiver.... Pero si encara ens queden unes setmanes d'estiu! I després tota una llarga i amable tardor! Que han fet desapareixer la tardor? El Cosntitucional ha decidit que no s'adaptava a la llei? perquè ignoreu la tardor?
Que encara falta molt per l'hivern!!!!!
:-D

Asimetrich ha dit...

Doncs sí, tornar a la rutina és força traumàtic. Però què hi farem, si no ho fos així després no podríem apreciar la bonança un cop retorni l'estiu. Sí, ja sé, qui no es consola és perquè no vol ... :-)

kika ha dit...

Dan, home, era en sentit metafòric, comparant horaris d'hivern i horari d'estiu... no cal prendre-s'ho tot al peu de la lletra sempre, no? :-)

Asimetric, crec tens raó en totes dues coses!

Kudifamily ha dit...

EEEEEEEEIIIIIIIII!!!!
FELICITAAAAATS GUAPA!!!
A MI TAMBÉ EM FA MOLTA ILUSIÓ!!!!!
PETONARROS GUAPA!!!!

kika ha dit...

moltes gracies!
:-)