dissabte, de juny 27, 2009

stardate: estiu

cada any quan arriba el juny per una banda sembla que la feina es multiplica. és com un no parar de paperasses que no poden esperar. hi ha un munt d’activitats a les que no pots faltar. hi ha un munt de visites que volen anar a ‘fer un cafè’. jo ja fa temps que vaig deixar de beure cafè regularment, però aquests dies m’he fet un tip d’anar a ‘fer cafès’.

per altra banda amb la caloreta de l’estiu em passen les ganes de treballar, i em ve mooolta son. ja no em venen de gust les matinades de l’hivern. ara al matí quan la ràdio em diu ‘bon dia són les sis o les set’ m’és igual dormiria i dormiria... i molts dies dormo!

i encara per una altra banda, em venen més ganes de sortir i fer coses, i també de sortir i no fer res: seure a la fresca, a fer un gelat.

tot sumat, sembla que no dóna gaire positiu.

durant aquest temps sempre penso que és qüestió de sobreviure. que aviat arribarà el juliol que serà un més molt més tranquil: hi haurà poca feina i molt temps per descansar.

llavors començo una llista de coses per fer al juliol. coses que hauria hagut de fer o hagués volgut fer al juny i no me n’he sortit. és una mala senyal, però és la manera de sobreviure.

aquest any no ha estat gaire diferent. potser hi he d’afegir l’obsessió que vaig tenir de llegir els tres volums de millennium, que ha fet que els dies i sobretot les nits encara fossin més curtes!

aquest cap de setmana és de transició. a partir de la setmana que ve he de canviar el ritme de vida. miraré de tenir temps per seure a la fresca i no fer res, per pintar mandales, per fer puzles, per seguir llegint (això no ho puc augmentar donat el ritme que he portat últimament).

encara treballaré, que la feina no se m’acaba mai. però com que també em tocarà treballar part de l’agost, si no m’aturo ara ja no m’aturaré.

de moment estic convençuda de que això és el que he de fer. ara m’he d’organitzar bé i a veure si ho aconsegueixo.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Se't gira una feinada de por... És paradoxal, com més llarg el dia i més bo fa... més coses per fer. Però agradables, com a mínim.
Bon cap de setmana, que l'aprofitis!!!

Anònim ha dit...

Això aprofita'l
(sóc l'anònim)

rhanya2 ha dit...

Sí, el juny i el juliol són mesos de llistes i anar tatxant!! Jo també ho faig i també procuro no fer gaire res quan puc.
M'agrada com escrius, Kika! M'agrada llegir-te.
:)

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs ja m'agradaria amí fer plans! Decidir, prioritzar...Però... sembla que els plans es facis sols,o pitjor, caiguin del cel, vés per on...qüestió de treure'n el màxim profit, a pesar de tot.

Gaudeix dels teus plans!

kika ha dit...

Raomn, moltes gràcies pels bons desitjos. de moment funciona. però només estem parlant de dos dies, eh? a veure si ho faig durar més! :-)

Violette, moltes gràcies i me n'alegro molt. i molta sort amb les plans estiuencs!

Agnès, però no et deus queixar dels teus plans, no? jo fins ara l'únic plan que tenia era canviar de ritme, però ara en començo a tenir d'altres, i com m'emocioni massa no sé que passarà!

Thera ha dit...

És veritat que amb l'arribada e l'estiu sembla que hi hagin mil coses més a fer, jo sempre pel jny vaig un pèl estressada. De tota manera, hem d'aprendre a aturar-nos i gaudir dels dies llargs i lluminosos. Bon estiu!!!! :))

kika ha dit...

gràcies Thera, et desitjo bon estiu per tu també, i a veure si ho aconseguim! :-)