dilluns, de març 19, 2012

stardate: encara més arguments


no només l'experiència de més de trenta anys demostra que la immersió lingüística ha funcionat bé. ara també hi ha estudis que demostren que el bilingüisme no és general cap problema. al revés: no és només funcional sinó que fa a la gent més espavilada i retarda l'alzheimer. així ho explica aquest article.
quants arguments més els falten a aquests que encara no ho entenen?


7 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Arguments???? No els hi calen 'esto es España y aquí se habla español' !

El porquet ha dit...

El problema és que des de l'altra banda no atenen a arguments. De fet només entenen tot el que es deriva del "derecho de conquista"

Garbí24 ha dit...

no podem esperar gaire de la gent que va a cops de destral i tisorades...
Cada dia els odiem una mica més....

Clidice ha dit...

No cal que pretenguem que ho entenguin, fa massa anys que ens utilitzen de cap d'esquella i som els dolents de la pel·lícula perfectes. Què hem de fer? plantar-nos i defensar-nos com sempre.

Elfreelang ha dit...

Arguments els tenim tots, raó ens sobra...enlloc de demanar hem de prendre el que és nostre!!! començo a estar-ne fins el capdamunt de tantes agressions a la nostra cultura, economia, llengua...fins els nassos!

Lluís Bosch ha dit...

Que el bilingüisme és un avantatge i una oportunitat ho sap tothom. Passa que als dos costats de la fatigosa trinxera lingüística hi ha gent que encara no ho ha entès bé.

kika ha dit...

entre tots m'heu convençut.... no cal parlar-ne més perquè no hi ha cap intenció de voler-ho entendre.