dilluns, de març 07, 2011

stardate: dies de cine



no hi vaig gaire al cine, perquè normalment no ho tinc fàcil. però quan se’m presenta l’ocasió ho aprofito. ara que vaig tenir uns quants dies amb possibilitats d’anar-hi vaig començar a remenar la cartellera.

les dues primeres que van caure van ser pa negre, com ja s’ha vist, i los chicos están bien. aquestes les vaig triar de seguida. sense pensar-m’ho dues vegades. i totes dues les vaig encertar.

los chicos están bien és americana, però no ho sembla del tot. no és cap comèdia sino que fa pensar bastant. acaba bé però no se recrea en l’endolçament dels finals de pel·lícula de hollywood. molt bonica i interessant.

per la tercera no va ser tan fàcil. barrejava una llista de títols. gràcies al ii sopar blocaire recentment he conegut bastants blogs de cine. amb l’ajuda d’aquests blogs vaig anar fent la tria.

vaig descartar el cigne negre perquè, encara que moltíssima gent el valorava molt positivament, em vaig convèncer de que era de terror psicològic i em faria passar un mal rato. a part de la mania general que tinc per les pelis americanes.

vaig descartar de dioses y hombres, tot i que d’entrada l’argument i el trailer em van agradar molt, quan vaig llegir que hi havia de fons un regust molt catòlic.

vaig descartar más allá de la vida, tot i que el títol em semblava molt sugeridor, quan vaig veure que era del clint eastwood.

vaig descartar women without men, que semblava interessant, però vaig pensar que segurament no tindria gaire sorpresa.

vaig descartar 127 horas, perquè serien segur dues hores de patiment constant.

vaig descartar biutiful de seguida que vaig llegir l’argument.

quan ja començava a dubtar si trobaria res a la cartellera que em fes el pes vaig llegir sobre también la lluvia. em va agradar la idea de que fos basada en un fet real i de que reflexionés sobre l’explotació dels indígenes americans en el passat i en el present. i la vaig encertar molt. interessantíssima, emocionant, uns homes guapíssims tots. què més és pot demanar?

8 comentaris:

sargantana ha dit...

l'ultima que he vist es en tiempo de brujas i em va agradar força.
pasa be!

bona setmana!

Pilar ha dit...

I com podràs esbrinar si feies bé o no en descartar les que vas descartar, si no les veus?
A mi em va fer patir més pa negre que el cigne negre.

Carme Rosanas ha dit...

"Y después la lluvia" la tinc pendent.

La del Clint Eastwood, que em feia por que fos molt dura com altre que li he vist de director... no està malament, no és una gran pel·lícula, tot i que recrea el tsunami i l'atentat als metros de Londres molt bé. Efectes especials fantàstics. la història... una mica fluixa pel meu gust.

Carmen ha dit...

Es una película muy tierna y emociona porque va muy directa al grano... y sí, Gael García Bernal y Luis Tosar son muy guapos... acertaste (pero Cisne Negro está muy bien...) :D

fanal blau ha dit...

Se m'acumula la feina...;)
Volia llegir Pa negre abans de veure la pel·lícula...
I voldria més temps...potser més de 127 hores...

un petó, kika!

Jordicine ha dit...

Hola, Kika. Jo sempre intento anar al cinema una miqueta sobre segur. Miro de saber els arguments abans que estrenin les pelis i em faig una petita llista. A mi 'También la lluvia' em va agradar moltíssim. Un petó i finsd aviat.

mar ha dit...

doncs me l'apunto!

petons!

kika ha dit...

sargantana, doncs me l'apunto!

Pilar, tens raó. no sé si les que vaig descartar m'haurien agradat. però lo important és que quedés contenta amb el que vaig veure, no? :-)

Carme, massa americana? :-)

Carmen, i karra elejalde? que no et va agradar? és que aquest és del meu poble :-)

fanal, potser 127 hores de diversió, però no de patiment, no?

jordi, home! això de documentar-em tant que ho faci jo que vaig poquet al cine, vale. però tu que hi vas tant! quina feinada!

mar, he, he, i jo m'apunto la del cigne :-)