dimecres, de març 09, 2011

stardate: temps o dinersquan pensem que una causa és justa i val la pena donar-li suport ho podem fer de dues maneres: oferint temps o diners.

hi ha qui només ofereix diners. per aquesta persona el temps és molt valuós. bé perquè té moltes coses més importants a fer o bé perquè amb el seu temps és capaç de guanyar molts diners.

hi ha qui només ofereix temps. per aquesta persona els diners són més importants que el temps. bé perquè té poques coses més importants a fer o bé perquè va curt de diners. probablement perquè amb el seu temps és capaç de guanyar pocs diners.

hi ha qui ofereix temps i diners. suposo que en aquest cas deu ser en proporció al valor relatiu que el temps i els diners tenen per aquesta persona.

de totes maneres em costa d’entendre aquelles persones que després d’oferir moltes hores de temps i feina per una causa, si han hagut de fer una despesa per la causa d’uns pocs euros passen una factura perquè els la reemborssin. en aquest cas no hi veig la lògica.

oferir per exemple 10 hores de temps i feina, no representa això molt més de cinc euros per a qualsevol persona?per cert, a l’abast hi tenim una causa, la consulta per la indepèndencia a barcelona el 10 d’abril, que necessita molt temps i molts diners per triomfar!3 comentaris:

Joan ha dit...

Temps i diners. Diuen alguns que el que li cal a la independència és temps, que creix gràcies als diners (o la manca de) i que amb paciència arribarà.

Tenim temps i diners per perdre? Jo diria que no. Doncs, som-hi.

Elfreelang ha dit...

em sap greu jo ni temps ni diners això sí ,vaig ser de les que va votar ja! ah i tota la família! i he convençut algunes amigues i uns quants coneguts...mica en mica...

kika ha dit...

Joan, saps què? t'he perdut! vull dir que he perdut el teu argument! és que només t'entenc quan et poses sarcàstic! :-)

Elfreelang, això és el que hem d'anar fent. convencent d'un en un... fer-ho saber a tothom!