dimarts, de maig 25, 2010

stardate: lost

penso que aixecar-se a les sis del matí per veure l’últim episodi de lost és de bojos. però molta gent va perdre la nit esperant el moment.

deien que el feien a aquesta hora perquè era una estrena mundial simultània. com que primer l’havien de subtitular, aquí l’estrenaven dues hores més tard. de totes maneres, suposo que l’haguessin pogut enviar abans per subtitular-lo i tenir-lo a punt al mateix temps. o l’haguessin pogut passar sense subtitular. però no.

deien que tenien tres episodis alternatius per evitar que ningú sabés el final abans d’hora. però algú el devia saber, no?

des que va començar la sèrie només fa que acumular misteris i desvetllar-ne molt pocs. l’episodi final tampoc aclareix res, més aviat acaba d’embolicar la troca. he sentit gent defraudada, encara que altres estaven emocionadíssims.

jo no entenc res. ni de què va la sèrie, ni perquè els productors fan servir aquestes estràtegies, ni perquè la gent s’emociona o se sent defraudada.

tot són misteris. però aquest matí m’he despertat aviat, i he mirat lost. de fet he seguit puntualment tots els episodis de l’última temporada, encara que no hi entenia res. ja fa temps vaig confessar en un apunt que no m’agradava però em tenia enganxada. avui finalment me n’he lliurat.


19 comentaris:

Kudifamily ha dit...

jajaja... no t'agradava però et va enganxar jeje
Doncs a mi m'ha encantat, tota, des del principi fins el final, i he plorat perque s'ha acabat... però el fanatisme d'alguns ja és excessiu. Era una sèrie i tenia aquest final, punt. Et pot agradar més o menys, però ja està, no cal sentir-se enganyats ni tantes tonteries que he llegit. Tansols és una sèrie de ficció... boníssima, però una sèrie :-)

MARTELL DE REUS ha dit...

De fet hi ha gent per tot. Quan fan curses de fòrmula 1 a l'altra banda del món (per mi com més lluny millor)hi ha gent que tb es lleva en hores intempestives per poder-ho veure per TV3.

Carquinyol ha dit...

Jo no he mirat ni un episodi però els tinc tots guardadets. Potser si un dia me'ls miro tot seguits...

Agnès Setrill. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Agnès Setrill. ha dit...

Que t'agradés tant una sèrie, la qual no entenguessis res, deu ser que te un atractiu misteriós, i molt estudiat, ...no t'ha fet por això?

És per això que es diu "lost"? es refereix a la sèrie o a qui s'ho mira? Hehehe!

Clidice ha dit...

no n'he vist mai cap i veient el cartell dels protagonistes em fa una mandraaaaaaa, o sigui que seguiré en la inòpia lostera pels temps dels temps. Tampoc he vist Titànic i no s'han enfonsat les voltes del cel :)

sànset i utnoa ha dit...

Ho sento, però no he llegit el que has escrit -ni els comentaris- perquè ens estem esperant al cap de setmana per veure el final de Lost...

*Sànset*

Pilar ha dit...

Ni idea que existia aquesta sèrie, a banda d'algun comentari al blog del MacAbeu i ara aquí.
El teu comentari m'ha fet recordar a la Medusa. era ben lletja, però si se la mirava hipnotitzava...Somric.

kika ha dit...

Kudi, a veure el fet d'estar enganaxada suposo que demostra que alguna cosa hi devia trobar. i és cert. i m'agrada comentar els episodis amb gent que també els ha vist. però quan hi penso jo sola em sembla que és una presa de pèl. ja que els misteris s'introdueixen amb la intenció de que la gent en parti continuament perquè mai podrà entendre res.
per això encara que m'hagi agradat veure-la no la considero una bona sèrie.

Martell, les curses ni que me les posin a migdia m'agraden! però sí, hi ha gent per tot! :-)

Carquinyol, si que ets ordenat tu! de fet és millor mirar-los seguits. jo ho viag fer així fins a la cinquena temporada. crec que tens la impresió que entens alguna cosa més ....

Agnès, ves a saber! però el que sí és que hi surt gent guapíssima! tans els homes com les dones!

Clidice, està bé que quedi algú sa a la terra! :-)

Sànset, no la voleu veure abans? de fet em diuen que ja està a punt subtitulada en català aquí:
http://lostperduts.blogspot.com/
de totes maneres ni a l'aputn ni als comentaris hi trobareu res que desvetlli res... de fet no sabria què desvetllar encara que volgués :-)

Pilar, ben bé com la medusa, sí! :-)

Anònim ha dit...

D'aquesta sèrie no n'he vist ni un sol capítol. I, amb tot, que és només una sèrie! S'ha aprat més atenció amb això que en molts altres fets reals de gran trascendència.

Joana ha dit...

Com diu el Martell, hi ha gent per veure la Fòrmula 1, per veure el futbol o qualsevol altre esdeveniment, perque no una sèrie, tant és! Jo no ho entenc. No he vist cap capítol de la sèrie, ja fa temps que em vaig prohibir seguir cap sèrie que continui de capítol a capítol, només miro aquelles que en diuen de procediment, que són les que si et perds un dia no passa res. Ara vaig intentar començar a veure Visitants, que són la continuació de V de fa la tira d'anys i em feia gràcia, però no puc, si surto ja no la veig i ja m'he perdut dos capítols, així que ja no la continuaré. En aquesta sèrie li han donat molt bombo i platillo.

kika ha dit...

Albert, tens raó. el que ha passat és una senyal dels interessos reals de la gent i de com ens deixem manipular...

Joana, dona, si no pots veure series perquè surts, no ho veig com un problema, al revés :-)

Thera ha dit...

No t'he llegit ben bé del tot, no fós cas que expliquéssiu alguna cosa que encara no sé!!! Em falten els dos últims episodis i sóc un exemple de persona lostitzada!!! (però no 'ximple'o una mica sí...:S, no vaig prerdre la nit - cosa que ara em pot saber greu...) Salut!

kika ha dit...

Thera, dona, si no vas perdre la nit és que o bé no ets prou lostitzada o bé no ets prou ximple! :-)

sànset i utnoa ha dit...

Jo sí que he seguit la sèrie i no em vaig llevar a veure-la perquè era subtitulada i amb la mà de coses que passen crec que t'has de perdre més de la meitat (pq si ja em costa doblada...) però si haguessin emès el capítol doblat probablement si que m'hagués llevat.

I no em considero pas una persona ximple, crec que seguir una sèrie és com una afició més, com qui necessita comprar un didal a cada país que va i s'hi passa hores i hores perquè cap li fa el pes, perdent-se altres coses del lloc que està visitant (he posat aquest exemple com un altre).

Si no podem entendre aquestes coses de les persones poc podrem enendre de coses més profundes!

I contestant a l'Albert, evidentment sense ànims d'ofendre, crec que l'atenció que es para en el futbol és molt més exagerada!

Els no seguidors de la sèrie no han hagut d'aguantar més que una mica de publicitat a Cuatro i els comentaris de la gent, en canvi a qui no li agrada el futbol ha d'aguantar més que això!

Utnoa, defensora de Lost i dels losties!

PD- jo també deia que no la miraria i que no la volia mirar. Quan Sànset i jo ens vam decidir no vam poder parar, i vam veure les 5 temporades en pràcticament 2 mesos. Jo la recomano a tothom!

kika ha dit...

Utnoa, defensora de lost i dels losties! a més a més de que els subtítols no coincidien amb el que deien, diu que també van passar algunes escenes desordenades. la veritat és que com que jo ja feia temps que no entenia res ni me'n vaig adonar! :-)
dona, jo penso que és pitjor lo dels didals, eh? :-DDD
jo també vaig veure les cinc primeres temporades seguides en unes poques setmanes... potser per això la sisena m'ha costat més de passar...
doncs res, a gaudir de l'últim tast de lost aquest cap de setmana! :-)

sànset i utnoa ha dit...

Ja està!

Primer de tot, gràcies pel correu que ens vas enviar!

El tema està que tampoc m'agrada veure les coses subtitulades, perquè llegint sempre em perdo alguna cosa.

No sé per què, el final no em va acabar de fer el pes. Amb el que m'agradava la sèrie esperava alguna altra cosa. No et puc dir el què, però que em deixés amb un altre regust.

Bé, ja som lliures!

*Sànset*

pere ha dit...

A mi Lost m'ha agradat.

El final?

Som nosaltres coherents amb el que vam dir fa 4 anys o 10?

El que diem ens traeix constantment, perquè en un moment o altre canviem d'opinió, i de vegades ni ens en donem compte, ni tenim explicació.

Jo crec que l'encant d'aquesta serie esta en aquest punt sobrenatural( i quan parlem de sobrenatural, oblidem-nos de explicacions). Deixem-nos portar per la imaginació i el misteri, assumim la incoherencia, disfrutem d'aquests personatjes entranyables.
I no estem tots més LOST del que ens agradaria reconeixer

kika ha dit...

pere, ei! que poètic! si, suposo que davant allò que no entens més val pendre't-ho com si fos una obra d'art ... :-)