dijous, de gener 07, 2010

stardate: blocaires invisibles

quantes emocions mirant pels blogs tots els regals que s’han pensat tots els blocaires invisibles pels seus blocaires invisibles.

per una banda, estic contentissima amb la turtu que m’ha regalat la dejà vie. me l’he posat al blog i per alguna raó que desconec surt una mica tallada. aquí no surt el cuquet que se li pot donar per menjar. no sé com es pot arreglar. però queda igualment xulíssima. i fa molta companyia.

gràcies a les pistes que em va anar deixant, i a la recerca sobre els blogs de la llista d’inscrits al blocaire invisible, estava segura que era ella la que m’havia de fer el regal. les pisten em van ajudar a descartar molts blogs. però el que me va assegurar que era ella va ser la seva manera d’escriure ‘que’: q. per això, la nit de reis vaig anar a veure el seu blog ben aviat i vaig descobrir que l’havia encertat!

per altra banda, no tinc notícies del meu blocaire invisble, el gabriel. encara no sé si ja ha trobat el seu regal. li he deixat un comentari al seu blog dient on pot trobar el seu regal. també li he enviat un email amb un link on pot trobar una altra versió del seu regal. més xula perquè es veu com passen les pàgines. espero tenir notícies seves aviat.


----------------------

fa un any parlava de la definició dels drets individuals.



15 comentaris:

Mercè ha dit...

Hola,
Jo també tinc un animalet d'estos al meu blog. Perquè es faça més menut has de canviar les xifres de "width" i "hight" que apareixen en el codi entre < >. Jo per exemple he posat: width:150px i hight:180.
Besets.

kika ha dit...

Mercè, moltissímes gràcies. he provat amb diferents combinacions de números, i ara si que m'ha quedat xulo! :-)

sànset i utnoa ha dit...

A nosaltres se'ns va passar això del blocaire invisible.

Aquest any no fallarem!

*Sànset*

Anònim ha dit...

El blocaire que et va tocar, potser està meditant a Poblet uns dies, (a les cel.les no hi deu haver internet). Ja arribarà!

Striper ha dit...

A mi em va costar trobar el meu, el del Grabiel no le pogut obrir com s'obre?

Thera ha dit...

Tota una experiència blocaire això de participar al B.I. M'ha agradat i els regals tots molt xulos, m'encanta la Turtu! :D

kika ha dit...

Sànset, doncs que us durin els ànims fins a finals d'any :-)

Anònim, potser, potser, ... això espero :-)

Striper, el link que he posat avui hauria de descarregar un document de keynote. a mi em funciona. el que vaig posar al post d'ahir s'hauria d'obrir directament al blog clickant al damunt.

Thera, la turtu és moníssima... em té encandilada... massa! :-)

El veí de dalt ha dit...

Quina "turtu" més eixerida! Felicitats!

assumpta ha dit...

M'agrada la Tortu, és simpàtica!!!
En Gabriel a vegades escriu molts post seguits i desprès està uns dies sense veure-se'l. Segur que quan torni d'on estigui, passarà pel teu bloc (i ja veuràs com li encanta).
=)))

kweilan ha dit...

M'encanta aquesta tortu!!!

kika ha dit...

Veí, xulíssima! gràcies!

assumpta, l'esperarem:-)

kweilan, és tan mona! :-)

Déjà vie ha dit...

aixi q era el meu Q!!! XDDD be la gracia dl blocaire tb s q et dscobreixin quan arriba la data. jiji La turtu kda genial al teu bloc i veig q j has aconseguit fere-te-la a la mida. Perfecte!! li he donat d menjar pq no s'oblidi d mi. ;)

kika ha dit...

Déjà, bé, gràcies a les pistes vaig poder descartar molts noms, i quan ja en quedaven poquets em vaig fixar en la q....
moltíssimes gràcies!
i la mercè m'ha ajudat a fer-la de bona mida la turtu... te la cuidaré molt! :-)

Gabriel ha dit...

Eeeeiii, sí, l'Assumpta em coneix bé, té raó...sembla mentida com em coneix...sí té raó...a vegades tinc temps hi escric molts posts seguits, d'altres no tinc temps, els intento programar i d'altres com aquest cop he estat desaperagut uns dies, que veig que han sigut molt intensos de la vida electrònica.
L'Anònim tenia raó...no he estat a Poblet desconnectat del món mundial, potser una mica més lluny...Doncs fins ahir el vespre no vaig tornar i fins avui no m'he tornat a connectar a la vida electrònica.
Eii, Kika, lamento que t'hagis neguitejat ja que un servidor estava perdut pel món mundial i per tant no podia donar senyals de vida però tal i com he deixat constància en el comentari anterior del post del regal en qüestió només se m'acut dir-te: moltíssimes moltíssimes gràcies!!!!

kika ha dit...

Gabriel, no pateixis que només he estat impacient en l'espera de que tornessis... i ara ja està! :-)