divendres, de maig 27, 2016

stardate: la llibreria ambulantconfesso que m'ha agafat en un dia que tenia molt temps per la lectura, però estic convençuda de que si hagués estat així també l'hauria llegit molt seguit. és molt mono. és com un conte que t'enamora.el que la gent necessita són llibres bons, senzills, sincers, alguna cosa que els arribi al cor, que els faci riure i tremolar, i que els permeti deixar de pensar en la petitesa d'aquesta bola de blat de moro que va rodant per l'espai sense cap objectiu! I alguna cosa que els esperoni a mantenir la llar de foc ben escombrada, amb la llenya ben apilada, i els plats nets, eixugats i desats. La persona que aonsegueix que la gent del camp llegeixi alguna cosa que valgui la pena fa un veritable servei a la nació.

...

Per què el misteri transcendent de fer pa m'havia mantigut tant de temps cega als misteris del sol, el cel i el vent entre els arbres?

...

Quina mena d'absurdes víctimes de desitjos contraposats som els humans! Si un home s'instal·la en un lloc, anhela vagarejar; quan vagareja, anhela tenir una llar. I, tanmateix, el conformisme és bestial: totes les coses grans de la vida han estat fetes per persones que se sentien insatisfetes.

1 comentari:

Joana ha dit...

Com bé dius, és molt mono!!!