divendres, d’octubre 17, 2014

stardate: una solució a mig camí


la falta de voluntat política que fins ara criticàvem al govern espanyol ara la tenim a casa. als nostres partits els falta una mica de voluntat política.

demanar una llista única és demanar massa.

només caldria que els partits que volen la independència signessin un compromís de portar-la a terme si aconsegueixen una majoria en les eleccions.

amb això respondrien al clam de la societat. i amb això demostrarien la seva clara voluntat de servir al país.

a les eleccions cada partit hi aniria amb el seu programa, on el punt sobre la independència estaria clar pels que han signat l’acord.

després de les eleccions els partits haurien de fer com sempre: intentar formar les majories que els convenen, segons els seus programes. i si formen una majoria per la independència l’haurien de portar endavant.

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Si Mas no hagués traït el procés i hagués arribat dins el final amb la consulta, tindria la seva llista única, perquè hagués demostrat que té voluntat política per fer el que li demana el poble català. S'ha fet enrere quan ja ens el crèiem, i ha deixat tirats a ERC i CUP. Aquests són els únics partits independentistes, tinguem-ho clar, per ICV és un descans aquest desenllàs, ara amb el seu discurs renovat (molt valents ara que no es votarà com es preveia), queden de més demòcrates que el Mas i tot, són uns oportunistes, massa.

No hi haurà llista única com vol el Mas per evitar la patacada, potser els independentistes s'uniran per alguna candidatura forta, però no ho sé, sempre ens costa posar-nos d'acord als catalans. Però el que ha fet Mas, digues-li Mas, digues-li CiU, ha estat trair el poble català, perquè des de sempre el que no volen és perdre la cadira. Per què creus que condiciona les eleccions a que hi hagi llista única? Perquè sol sap que s'estimbarà. Per tant, esgotarà mandat, ole tu.

Estic decebut, però el dia 9N aniré a votar, naturalment. Ningú em privarà d'expressar la meva opinió amb una papereta, i no ho banalitzem tampoc, si som prou gent a dir la nostra a favor del Sí, també és un resultat que tindrà valor, ens dóna una força i una mesura dels que som. Així que tots els independentistes hauríem d'anar a votar, sigui de la manera que sigui.

Anònim ha dit...

Partits polítics que no es posen d’acord, ui quina novetat...