diumenge, de juny 29, 2014

stardate: un anunci molt interessant



DISSABTE 5 DE JULIOL: Taller intensiu d'escriptura -AUTOBIOGRÀFIQUES –




Escriure i inventar la pròpia vida

d’11 a 14.30 i de 15.30 a 18.30h.

(les participants portaren alguna cosa per menjar totes plegades)

Somnia, vola, crida.... Escriu-te
En aquest taller d'escriptura intensiu, l'experiència personal es converteix en el punt de partida. Tot el que hem viscut, tot el que guardem en el calaix de la nostra memòria, es pot recuperar i convertir-se en conte, poema, relat o en l'inici d'alguna cosa sense nom. A càrrec de Nora Almada

S’inclourà material de lectura. Cal fer la Inscripció prèvia amb antelació, i portar una fotografia teva i una còpia (o fotocòpia) de la mateixa. Imprescindible deixar el teu número de contacte si ho fas per correu-e, escriu a llibreriaproleg@llibreriaproleg.com.













Més informació


Pròleg
Llibreria de les dones
C/ Sant Pere Més Alt 46 08003 Barcelona
Tel.: + 34 93 319.24.25
http://llibreriaproleg.com/

Missió

Llibreria especialitzada en literatura de dones


Informació sobre l'empresa


Fundada per un grup de dones del moviment feminista amb la intenció de promoure la literatura de i sobre les dones, i oferir un espai de trobada, Pròleg és quelcom més que una llibreria especialitzada. Des de 1991 forma part de l’espai cultural de Barcelona i durant aquests anys s'ha convertit en un punt de referència nacional i internacional del moviment feminista. Ens hem adaptat a les demandes, plurals i diverses i hem anat transformant l’entorn segons els canvis que la política de les dones ha viscut.
Un espai de trobada i de relació que, com a petita empresa, ha sobreviscut i s’ha mantingut independent, davant les dificultats i les ferotges competències.