divendres, de juny 27, 2014

stardate: ada


em sap greu perquè pensava que podria ser l’excepció que confirma la regla. ella que va donar la cara pels més desafortunats ... a canvi de res. que es va enfrontar amb valentia al poder per ajudar als més desvalguts. estava en el camí de convertir-se en una heroïna quan de sobte:

anuncia que vol deixar de ser la cara visible de la pah! això va molt malament per la causa. perquè la reputació és el màxim valor en aquests processos. Si ella s’en va de la pah ja no se’n parlarà més.

es presenta com a líder de guanyem barcelona, és a dir, deixa la causa per entrar directament en política. molt malament per la causa. però és el que faria qualsevol, no? rendabilitzar els beneficis que té la reputació guanyada.

ara la sento dir que: no he estat mai independentista però el 9-N em plantejo votar sí-sí.  això em sona a mas: jo no sóc indepe però ho faré veure perquè avui en dia és la única manera de guanyar vots. n’apren depressa aquesta noia.


tot plegat ha passat ràpidament d’emocionant a decepcionant.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Penso que ha cavat la seva pròpia tomba. Potser hi haurà alguns que la seguiran inicialment, però estava molt bé on estava, lluny de la política es pot fer molta feina, com ella mateixa ha demostrat. Ara s'haurà de vendre a la política i als mercats només per guanyar vots. Ho fan tots, encara que no ho diguin. Llàstima, va ser bonic.

rits ha dit...

Jo no ho veig pas així. L'Ada Colau fa molt de temps que treballa. Era la representant de la PAH però treballava a l'Observatori de Drets Humans. Pertany a un sector que fa molt i molt de temps que es mou per reindivicar drets socials.

És de les cares visibles del 15M. D'aquestes persones que les seves reindivicacions han vist que molta gent també les enten. Abans es criticava al 15M perquè era assembleari i no feia res. Ara, que es comencen a despuntar noms, que es comença a fer una nova classe política, ara ja se'ls matxaca?

Pq no s'ha matxacat David Fernàndez? xq no se'l coneixia abans de la CUP? Doncs fa molts i motls anys que el David batalla pels móns i la seva opció va ser directament a través de la CUP.

Potser es pot criticar la manera. Potser podria haver dit que deixava de representar la PAH per fer aquesta nova formació, xò que entri en política crec que és un clar senyal que alguna cosa està canviant.

Decepció? tot serà si no segueix el que fins ara ha dit, però x entrar en llistes, jo no ho trobo malament. Molta altra gent començarà. Profes de dret que fa molt de temps que diuen que el sistema ha de canviar.

Jo, en això veig molta més regeneració que no pas en el joc de cadires de les formacions clàssiques.