dissabte, de novembre 03, 2012

stardate: el vot romàntic



continuo convençuda de que és un error per part dels partits no haver anat en coalició; i que és un acte anti-independentista que les cup i si es presentin a les eleccions.

continuo convençuda de que l'artur més és un element indispensable per la independència: si ell la vol la tindrem, i si ell no la vol no la tindrem. segueixo sense saber què vol, i sóc conscient de que potser no ho sabré mai.

continuo convençuda de que el vot a ciu és el que més favoreix la independència.

i tot i estar convençuda de que les retallades les tindríem igualment amb independència o sense, i amb ciu al govern o amb qualsevol altre, no tinc previst votar ciu.

encara que no voti estratègicament per la independència, votaré romànticament per la independència.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Potser el teu vot romàntic acabarà sent més estratègic del que ara ens sembla. Això és el que espero del meu.

kika ha dit...

segurament tu encara deus ser més romàntic que jo
:-D

Anònim ha dit...

que estrany que s'em fa parlar de romanticisme parlant de política >_<

Elfreelang ha dit...

vivim moments una mica confosos...almenys jo estic confosa...encara no tinc decidit a qui votaré a CIU no ....crec que si anessin anat tos a la una ....però els partits ja se sap ...crec que votaré romànticament per la possibilitat d'un nou estat europeu!

Albert ha dit...

En un primer moment, també vaig pensar que va ser un error que no anessin totes les forces independentistes juntes. Ara bé, vist com està anat la precampanya, crec que ha estat el millor. ERC i SI l'estan enfocant de forma molt diferent. La d'ERC, al meu parer, molt encertada. En positiui provant de sumar a tothom al projecte de l'Estat propi. La de SI, en canvi, és destructiva i s'està centrant, erròniament, a criticar i fins i tot insultar (sobretot per les xarxes socials) a CiU i ERC. No aporten absolutament res i les enquestes demostren clarament que no entren per aquesta actitud. Pel que fa a la CUP, tenen el seu projecte i les seves històries. Tampoc prenen gaire vot a ERC i sumem vots de gent més "revolucionària" que normalment no vota.
El problema del vot "romàntic" és la Llei d'Hondt. Igualment, tot el que siguin vots a favor de l'Estat propi, segur que sumen!

Alba ha dit...

Potser els vots romàntics arribaran més lluny que els estratègics!

mar ha dit...

jo és que, en el fons, sóc una romàntica...
i també fidel...

(i mira que quasi havies estat a punt de convèncer-me per votar estratègicament... aix!)