dijous, de juliol 05, 2012

stardate: jo confesso, revisited

em vaig deixar un comentari, quan vaig parlar del llibre del jaume cabré. de fet em va agradar tant que em va saber greu parlar-ne. quan el llegia vaig tenir la impressió de que hi havia una inconsistència. aquesta impressió es va quedar amb mi i es va anar confirmant amb el temps.

hi ha tantes històries en aquest llibre. tanta informació. tantes coses que no he acabat d'entendre en la primera lectura. tantes coses que m'agradaria aclarir. tanmateix, aquell punt on em va semblar que l'autor es va colar segueix present.


estaria bé poder parlar de la pàgina exacta on ho vaig trobar. però això ara no ho puc fer. quan el vaig acabar vaig deixar el llibre a un amic. a l'amic que me l'havia regalat. i com que no tinc el llibre davant només puc explicar-ho ... sense detalls de l'evidència.



la qüestió és que la sara participa en una conversa on es parla de vins, amb el seu germà, que n'és un expert, i amb l'adrià, és clar. parlen de molts vins i diversos. també parlen de vins de DO priorat i de DO montsant, entre molts altres. més endavant sabem que la sara mor. de fet, si ho recordo bé, l'any 1996 la sara ja és morta. però resulta que la DO montsant no neix fins l'any 2001. per tant quan parlen dels vins de la DO montsant ha de ser per força abans de 1996 i en aquesta època aquests vins encara no existeixen.

sembla una petita relliscada.

2 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

No hauria quedat gens bé que hagués dit que tenia un vi del DO Priorat i un altre "DO Tarragona Subzona Falset" que és com s'anomenaven aleshores els actuals vins de la DO Montsant.

kika ha dit...

ha,ha, tens raó. però l'alternativa hauria estat no dir res sobre aquests vins, ja n'hi havia un llarga llista!