diumenge, d’abril 29, 2012

stardate: encara agost


ara ja suposo que no la tornaré a veure. i no perquè no en tingui ganes. tampoc puc assegurar que no intenti torna-hi. però segurament no trobaria entrades.
mentre encara tinc el cap ple de l'actuació d'ahir avui trobo una entrevista a l'emma vilarassau que demà publica l'ara. ara no només és a l'obra com actriu. també ella em sembla fantàstica com a persona.

8 comentaris:

rhanya2 ha dit...

La vaig veure divendres. Una obra mestra!

kika ha dit...

Violette, i nosaltres també hi erem divendres! quina casualitat!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs jo encara no l'he vist i a causa del teu post... m'acabo de comprar les entrades pel dia 13 de juny... he hagut d'anar una mica lluny, però ja les tinc!

Ara amb la feina feta vaig a mirar el vídeo.

Bon diumenge, kika.

mar ha dit...

ja he llegit l'entrevista...
és una dona fantàstica i m'ha suggerit coses que ja pensava però que potser dites tan clarament m'ha fet pensar-hi i obrir els ulls... res, que els 50 s'apropen i tenim feina!

i com més passen les hores des de divendres... més voltes hi dono a l'obra i més veig reflectides situacions quotidianes i properes i t'adones que la vida es repeteix i dóna voltes i més voltes...
potser sí que algun dia em llegiré agost... sí que ve de gust repassar els diàlegs i pensar-hi una mica més...

bon diumenge kika!

rhanya2 ha dit...

Ai, Kika! deixa'm presumir... Jo vaig ser profe de francès del seu segon fill durant dos anys a l'escola. Un noi somrient, discret i educat.

kika ha dit...

Carme, me n'alegro que t'hagis decidit. estic segura que no te'n penediràs! ja ens ho explicaràs.

mar, sí, sí, l'entrevista diu coses tan reals i tan clarament. hagués hagut d'elaborar més el post, resaltant-ne algunes que jo també estic vivint... però la mandra m'ha guanyat!

Violette, caram! aixó sí que és una bona cosa per presumir :-)

Unknown ha dit...

read this post here Celine Dolabuy my link Website best site view it

Unknown ha dit...

continue reading this m8s75s5j64 replica gucci bags replica bags for sale zeal replica bags reviews replica hermes r4j50t8d53 replica bags from korea replica prada nylon bags image source u3x09x7g01 replica bags delhi