dimarts, de gener 17, 2012

stardate: se'n diu oportunistes


són aquelles persones que estan disposades a tot per tal de ser al poder. a defensar qualsevol tipus de règim, qualsevol tipus de política. sense valors ni ideologia propis.
n'hi ha molts i de moltes maneres. a les cases, a les empreses, als governs.
són gent que no creu en res més que en obtenir més i més poder. poder que sovint es tradueix en poder econonòmic, diners. encara que suposo que la finalitat última només pot ser una qüestió d'ego.
amb els valors que els caracteritzen és fàcil que arribin a posicions poderoses. per això és normal trobar-los al cap de munt de moltes institucions.
n'hi ha que potser són més discrets i no se'ls nota tant. o potser són més llestos i ens poden arribar a convèncer.
ahir van anar sortint tots als mitjans de comunicació. un per un s'anaven presentant com a descaradament oportunistes. fa por veure la poca vergonya que tenen.
però també hi va sortir un tal juan carlos que es va atrevir a plantar-los-hi cara. no sé quants més juan carlos hi ha, però espero que siguin molts.

5 comentaris:

Carquinyol ha dit...

El problema és que als 'Juan Carlos' (confesso que em costa escriure aquest nom!) d'aquest tipus no se'ls deixa parlar gaire en públic.

el paseante ha dit...

El més fotut és que en parlem d'aquesta gent. No n'hauríem de fer cas i se'ls acabaria el bròquil.

miquel ha dit...

Encara pitjor que els que volen el poder són aquells que es creuen que són imprescindibles, que sense ells res seria el que ha de ser.

Joana ha dit...

Està clar que era notícia i calia fer esment. Però d'aquí a que se'n cantin alabances!. Entenc la seva familia i els de la seva corda, però a molts altres ara ja se'ls ha vist el pèl del tot i ara a sortir a la foto.
Si Kika, oportunistes.

kika ha dit...

Carquinyol, aquest cop ha colat perquè els va agafar per sorpresa,... ni s'ho devien esperar!

paseante, si en parlem! són els que sempre surten pels mitjans. són sempre ells!

miquel, i la barreja de totes dues coses ja és el màxim de fotut!

Joana, però no hi haurà manera de desfer-se'n...