dissabte, de gener 07, 2012

stardate: informació sostenible


com que en alguns apunts on he comentat les meves experiències gastronòmiques ecològies i de kilòmetro zero, han sorgit alguns comentaris demanant on es poden trobar aquests productes, us envio informació fresca sobre el nostre proveidor, en lluís fisas. per si algú hi està interessat i la pot fer servir:
Hola, amics i amigues!

Com la majoria sabeu, jo sóc pagès i em dedico a treballar el camp a Molins de Rei, com ha fet la meva família durant 4 generacions.

La meva aportació ha estat reconvertir els productes d'horta i fruiters a l'agricultura ecològica perquè creiem que és la manera més natural i sostenible, respectuosa amb el medi ambient i la natura, d'obtenir aliments sans i de qualitat.

Cultivem productes de temporada a l'aire lliure respectant els cicles estacionals i seguint el ritme de la terra. La major part de la nostra producció és de verdures i hortalisses, tot i que també cultivem alguns fruiters.

La nostra filosofia és la de preservar les varietats autòctones i recuperar varietats antigues, entenent que són part del nostre patrimoni, ja que formen part del coneixement que ens han aportat els nostres avantpassats.

Aquesta manera d’entendre el treball al camp va lligada amb unes pràctiques de consum responsable i de proximitat, i per això hem engegat un projecte de venda dels nostres productes ecològics i de proximitat en format cistella.

Si esteu interessats i interessades a rebre informació sobre els productes, el funcionament de les comandes, els diversos formats de cistella i els preus, no dubteu a escriure’ns o trucar-nos. De la mateixa manera, que us convidem a difondre i reenviar aquesta informació a aquelles persones que cregueu que hi poden estar interessades.

Moltes gràcies!

Telèfon: 615 07 66 28 / 667 78 67 96

2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

No coneixia Can Fisas, o sigui que l'enllaç m'ha vingut molt bé. Trobo que aquestes iniciatives són molt interessants, te'n deixo una altra per si no la coneixies. Et cau una mica lluny però val la pena.
http://www.etselquemenges.cat/restaurants/tomata-un-tresor-amagat-5089

kika ha dit...

Lluís, moltes gràcies pel link! me n'alegro que el de can fisas t'agradi :-)