dissabte, de gener 07, 2012

stardate: informació solidària


gaire bé mai publico dos apunts en un dia. només quan veig que és urgent. aquesta informació hauria tingut més èxit abans de festes, però no l'he trobat fins ara. espero que us animeu. el vi és boníssim, i la causa s'ho val.


'Sorgindu zaitez' - Embruixa’t
'Sorgindu zaitez' [*embruixa’t] és una campanya promoguda per l'associació 'Espai Catalunya Topalekua', de Donostia, i el celler 'Vall Llach', de Porrera (Tarragona), i té com a objectiu la recaptació de fons per ajudar a 'Acció Cultural del País Valencià'.
ACPV ha de fer front ara mateix a una multa desorbitada (800.000 €) per haver mantingut actiu el senyal de TV3 (Televisió de Catalunya) en terres de Castelló, València i Alacant. Per cada ampolla de vi 'Embruix' que compres dins d’aquesta campanya, a un preu de 18 € (el mateix que pagaries en qualsevol vinoteca), 'Vall Llach' dóna 9 € (és a dir, la meitat dels diners recaptats) a ACPV.

'Vall Llach' és un dels cellers més coneguts pels amants del vi a nivell mundial, amb innombrables reconeixements a la seva trajectòria, i el·labora els seus tres vins ('Embruix', 'Idus' i 'Vall Llach') dintre de la Denominació d’Origen Priorat.

Dades de contacte (comandes):
Oskar Gereñu
606 687 850
sostingut@correu.vilaweb.cat 
info: http://acpv.cat/ajudemacpv/sorgindu-zaitez-embruixat-dp1

4 comentaris:

Elfreelang ha dit...

farem el que podrem...jo de vi no en tasto però en faré ressò...

Joan ha dit...

Apuntat. Sempre està bé engatar-se per una bona causa...

P.S.: Sóc jo o aquest taronja es fa molt difícil de llegir?

kika ha dit...

Elfreelang, perfecte! gràcies!

Joan, tens raó, he canviat el color. millor així?

Joan ha dit...

Definitivament millor. El meu òptic no t'ho agrairà, però.