dilluns, d’agost 29, 2011

stardate: obsessionset veig un dia i m’impressiones. pel que dius, com ho dius. les teves frases ressonen al meu cap repetidament. vull continuar sentint-te. i quan m’oferereixes repertir-ho em surt un: no, jo no tornaré.

quan després hi torno, estic massa atabalada. i en comptes d’acceptar-te tal i com tu ho has previst, dic: no, millor no.

me’n penedeixo. molt. de seguida. i et demano una segona oportunitat. sense demanar-te-la, perquè no es noti. i me la dones. i jo la prenc.

m’obsessiones. i em poso neviosa només de pensar-hi. i ho planejo, ho organitzo tot. perquè vull que vagi bé. i sobretot vull que no es noti lo obsessionada que estic.

va perfecte. havia sentit que ets un seductor. i ara ho comprovo. ho ets. i ho saps fer molt bé. i em sedueixes. i em deixo seduir. i m’agrada. i espero la propera.

6 comentaris:

fanal blau ha dit...

va bé...perfecte!
:)

Elfreelang ha dit...

doncs au a deixar-se endur per la seducció...

Clidice ha dit...

quin joc més apassionant! :)

mar ha dit...

joc de seduccions...
sense resistències ni obsessions...
deixa que flueixi i gaudeix-ne tant com puguis!
;)

El porquet ha dit...

Doncs ets molt i molt afortunada, sí senyora! Per poder viure aquest joc de seducció i per haver gaudit d'una segona oportunitat per a gaudir-lo (que no sempre ens donen aquestes segones oportunitats!)

kika ha dit...

intentaré aprofitar totes les oportunitats que se'm presentin sí, i procuraré crear-ne de noves ... i a gaudir!