a més de passar-m’ho molt bé i de fer molts descobriments sobre persones i maneres de funcionar de la nostra societat, mentre feia campanya electoral vaig aprendre una recepta per fer uns macarrons molt bons. i entre que la meva memòria no és exacta i que quan em poso a la cuina m’agrada improvisar he aconseguit que la recepta es multipliqués.
el que em van explicar és una salsa pels macarrons amb paté de foie i sobrassada. i jo n’he elaborat algunes varietats.
1) al sofregit de ceba i all, quan ja és a punt, s’hi afegeix paté de foie.
2) al sofregit de ceba i all, quan ja és a punt, s’hi afegeix sobrassada.
3) al sofregit de ceba i all, quan ja és a punt, s’hi afegeix pté de foie i sobrassada.
4) al sofregit de ceba, all i tomaca, quan ja és a punt, s’hi afegeix paté de foie.
5) al sofregit de ceba, all i tomaca, quan ja és a punt, s’hi afegeix sobrassada.
6) al sofregit de ceba, all i tomaca, quan ja és a punt, s’hi afegeix paté de foie i sobrassada.
de moment encara no les he provat totes, però tinc la impressió que totes deuen tenir el seu què.
per la resta, es bullen els macarrons, després s’hi afegeix la salsa, i si es vol es posa al forn a gratinar amb formatge ratllat pel damunt.
6 comentaris:
Puc venir amb un tapper?
primera cosa bona que veig sortir de la politica....uns bons macarrons
Salivo en qualsevol cas. Aitx...
porquet, i tant que sí! :-D
garbi, en tot sempre s'hi pot trobar una part bona, fins i tot en política! :-D
Ferran, he, he, els farem en la propera trobada, que et sembla? :-)
Els teus macarrons no ens van deixar indiferents, no.
Ara, que la recepta és política a més no poder. Variacions sobre el mateix tema i vinga a omplir discurs!
Joan, és que jo m'estic tornant massa política ... quina por! :-)
Publica un comentari a l'entrada