divendres, de maig 27, 2011

stardate: indignació



degut al meu recent viatge extraterrestre, no he estat gaire al tanto de les acampades i de les reinvidacions dels indignats. mentre era a l’altre planeta només vaig veure algunes fotos als diaris i vaig llegir poc. vaig entendre que el moviment era relativament petit i vaig decidir no fer-ne gaire cas.

al tornar n’he sentit parlar més. veig que el facebook cada dia en va més ple. he tingut raons per interessar-me’n però no les he volgut acceptar. i ara llegeixo això. m’ho he mirat amb excepticisme. i al final m’ha fet pensar.

segueixo pensant que aquest moviment no és capaç d’atacar, i encara menys vèncer, l’arrel del problema. però potser és el començament d’una nova revolució. una que tingui un efecte tan gran com va tenir la introducció del capitalisme. una revolució que encara no entenem com ha de ser, ni on ens ha de portar. al menys jo. però espero que ens porti pel bon camí.

8 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Jo estic d'acord en molt del que comenten i amb tu en que ens porti tot pel bon camí, ara bé... que no ho aprofitin per portar-me encara més cap a Espanya.

kika ha dit...

Carquinyol, això és una qüestió que he intentat obviar, perquè tan si estem dins com fora d'espanya el problema que hem de solucionar és el mateix!

Carquinyol ha dit...

ja... però la cosa és com és i no podem pecar d'ingenus ! A més, que nosaltres tenim un problema afegit justament per estar dins d'Espanya.

kika ha dit...

Carquinyol, estic da'cord que tenim un problema més que els espanyols, però per la resta... has sentit això?
http://www.catradio.cat/audio/538115/La-portada-dEl-mati-de-Catalunya-Radio

Mr. Aris ha dit...

mirat l'entrevista a José Luis Sampedro que he penjat al meu blog amb respecte aquest tema, es molt interessant

Joana ha dit...

No sé que pensar de tot plegat. El cert, és que aquest matí s'han passat una passada!

Garbí24 ha dit...

l'ambient s'està escalfant per moments....no sé com acabarà

kika ha dit...

Aris, ja l'he vist .. com t'he dit, m'agrada veure que força gent coincideix en això.

Joana, sí. i això no ajuda a ningú.

garbi, aquest post està caducant més depressa que normalment :-)