dimecres, de febrer 09, 2011

stardate: no anem gens bécriden per embarcar a l’hora que toca. bona senyal. de moment no hi ha cap senyal de retard. anem bé.

hi havia una cua de gent esperant per entrar. però s’ha de desfer perquè primer només deixen passar als que tenen els seients a les files del darrera. quan ja han entrat tots, llavors deixen passar als que tenen els seients a les files del davant. anem bé.

jo m’espero fins al final. no tinc cap pressa. quan ja ha passat quasi tothom entro al finger, camino fins al fons i em porta a unes escales. arribo a la planta inferiror i allí veig que m’hi espera un autobús per portar-me a l’avió.

sorpresa? és clar? si no estàvem entrant directament a l’avió, perquè calia tanta organització a la porta? no calia, no?

de fet, no en calia gaire d’organització, ja que erem tan poquets que no ompliem ni l’autobús.  i ens porten a un avió grandíssim: hi havia lloc per mes de duescentes persones i no arribàvem a quaranta. no gaire bona senyal pels amos de la companyia. no anem bé.

a l’entrar a l’avió no hi havia ningú per a dir aquell bon dia, hola, que tal? tan innecessari però sempre inevitable ... les hostesses estàven de gresca i no feien gens de cas de la gent que entrava. no anem bé.

l’avió es veia més aviat vellet, i no hi havia cap senyal de restuaració recent. arribo al meu seient i veig que té el respatller espatllat: està sempre estirat. llavors de arriba l’hostessa i em diu que el posi bé perquè estem a punt d’enlairar-nos. ho intento. s’aguanta i al cap d’un moment torna enrera. i jo tan còmode. no anem bé.

el nom: spanair. aquella companyia que tenia problemes financers i la generalitat, en un acte venit com a patriòtic, va salvar donant-li una milionada. no sé si valia la pena, perquè en tot cas:

les explicacions del vol les fan en castellà i en anglès. hi ha un moment que sento que diuen alguna cosa en català. però s’acaba de seguida. no anem bé.

i

quasi al mateix temps que aquest vol sortia d’el prat un vol de ryanair en la mateixa direcció, ple del tot!

no anem gens bé!

11 comentaris:

Ferran ha dit...

Caram caram, la Gene salvant "carracas". No, no anem pas bé, no; potser estaria bé mirar on es posen els calers públics... O això, o donar temps a la companyia perquè es posi les piles, perdó, el querosè.

Clidice ha dit...

tens tota la raó: no anem gens bé :(

Joan ha dit...

Avui dia ens conformem tot just si anem, bé o malament, però anem que ja és molt!

DooMMasteR ha dit...

Malament si Spanair, la catalana té avions de l'any de la picor...

I molt malament si Spanair la catalana no aten en Català. Molt i molt malament. Per això no cal fer injeccions de diners. Que tanqui "y punto"

Aris ha dit...

això del Spainair, també ha estat un altre rotllo de la Generalitat...
Ara, m'enrecordo que fa uns anys vaig anar a Mallorca amb SpaiAir i l'avió era bastant nou, que han fet? Sels han venut? i si m'enrecordo que de català res de res...

Elfreelang ha dit...

Dient-se Spanair no m'estranya...em sona a Spain air si almenys fos cataloniair! no no anem gens bé!

Anònim ha dit...

Doncs no, no anem gens bé. Quin vol! Quin desastre! I es pregunten per què no tenen prou gent als vols, encara?!
Això de Spanair és com els bons. Amb l'excusa de ser "patriòtic" vinga a pagar tots!

garbi24 ha dit...

doncs no anem bé no....que jo tinc quatre bitllets spanair per aquest estiu....ja comprats

el paseante ha dit...

Un altre misteri és l'aeroport de Lleida. Si no recordo malament, hi ha tres vols setmanals d'anada i tres de tornada. Calia tota aquella inversió?

kika ha dit...

Ferran, si ja s'hi fixen molt on posen els calers públics: a les seves butxaques i a les dels seus amics!

Clidice, una llàstima!

Joan, per això els que ho poden fer, tiren pel dret!

DooMMasteR, molt ben dit! a tu et vull de president! :)

Aris, espero que no hagin arribat al límit de vendre avions nous per comprar-ne de vells... espero!

Elfreelang, tan se val el nom: toca pagar sempre, segur!

Albert, si noi, la gestió no els llueix gaire!

garbi, doncs tens les vacances garantides per la gene! :)

paseante, segur que algú hi va fer un gran negoci!

zel ha dit...

Fa temps que no anem gens bé! Molt temps, massa...