dimecres, de setembre 15, 2010

stardate: una mica d’optimisme


quan n’hi hagi molts com aquest dient això estarem salvats.

gràcies pere!


13 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Mira tu: parlàvem dels tancs fa un parell de posts, aquí, Kika, a casa teva, i et ben asseguro que no havia llegit aquest article.

Molt interessant. Que l'independentisme és un tema central, avui dia, és més obvi a cada segon que passa. Que som en el bon camí, perque a Espanya, en conjunt, continuaran negant l'existència d'un problema greu, també.

Ja s'ho faran.

Clidice ha dit...

totes les veus són bones, totes les paraules. No ens ha de fer por la democràcia, no ens han de fer por les opinions, fins i tot les contràries. Els que pensen en tancs és que tenen por de la democràcia i ja va sent hora que aquest país deixi de viure a la dictadura :)

Anònim ha dit...

La lògica, la racionalitat i el sentit comú, finalment, s'acabaran imposant. Sembla que els únics amb por per a afrontar-ho siguin els nostres polítics.

miquel ha dit...

Vaig pensar que no podia deixar la teva por als tancs sense una resposta, encara que fos individual:-) Qui sap si es generalitzarà amb el temps- molt de temps- el que diu en Lorenzo?
Mentrestant, des d'aquí anirem fent.

MARTELL DE REUS ha dit...

és una flor que no fa estiu

kika ha dit...

Ferran, i no vols dir que arribarà un dia que ho entendran? no tots però alguns ... no?

Clidice, i quant fort ho hem de dir perquè tothom ho senti i es convenci?

Albert, però si hi ha prou gent que ho veu clar, els polítics no hi podran fer res, no?

pere, tot un detall, pere. espero que els que tenien por dels tancs i ho llegeixin canviin d'idea :-) i si, anirem fent ...

Martell, però potser n'hi hauran més, ... fins que facin estiu!

Garbí24 ha dit...

el que hem de fer es no defallir en l'intent...acabarem guanyant.
En quant al que em preguntaves eyeos i dropbox (que no coneixia) fan aproximadament el mateix, però jo m'he decantat per els de eyeos per la seva senzillesa i el fet que son gent del pais. El cloud computing, també ho ofereix google.

sànset i utnoa ha dit...

i com m'agradaria que n'haguessin més com ell!

El problema és que no hi són o -com a mínim- no volen sortir de l'armari. Fet i fet, el que realment és important és el que opinem nosaltres sobre nosaltres mateixos. Sense obviar, clar, que hi hagi gent al país del costat que tinguin el cap ben a lloc.

*Sànset*

kika ha dit...

garbi, si, hem de ser pacients i constants! i ja veurem.
moltes gràcies per l'explicació. jo només coneixia el dropbox. no sabia que n'hi havia un d'olesa! és clar que fa més il·lusió! :-)

Sànset, però tot compta: si n'hi haguessin més com ell allà, n'hi hauria més d'aquí que tindrien menys por (dels tancs!) i tot faria més via ...

Agnès Setrill. ha dit...

Flipant! (algú ho havia de dir!)

kika ha dit...

Agnès, i se suposa que aquest home és simpatitzant del pp!!!

Ferran Porta ha dit...

Jo crec que no, que no ho entendran... però això no ens ha d'importar gaire. L'important és que nosaltres fem bé els nostres deures, això sí és important.

Bon cap de setmana, Kika.

kika ha dit...

Ferran, home, si ho anessin entenent, tot seria més fàcil, no?