dilluns, d’agost 23, 2010

stardate: l’estiu va passant ...

en el que porto d’estiu hi ha hagut dies molt variats. de viatjar, de fer de turista, de vagarejar, de llegir, d’estar amb família, de veure amics, de veure estrelles, de pensar en el que faré, de pensar en el que no he pogut fer, de no pensar, de deixar-me portar, de cumplir amb obligacions, ...

especialment recordo aquells en els que vaig poder veure com el temps passava. sense plans, ni obligacions, ni compromisos. ara ja només són un record. però viu encara a la memòria. i en la rutina que ara em toca viure busco aquells moments, a vegades només minuts, quan tot s’atura, en els que encara puc sentir passar el temps.

i al mateix temps preparo les maletes per tornar a sortir de viatge. l’última i molt esperada etapa de l’estiu. de moment estic expectant. intento imaginar-me com serà però no ho acabo d’aconseguir. segur que serà un lloc idílic. no sé si aconseguiré trobar aquells espais de tanta pau, silenci, llibertat, tranquil·litat, ... però si ho aconseguís segur que allí serien sublims.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si la cosa continua igual, el que sí hi trobaràs serà molta calor. Es preveuen les temperatures més altes de tot l'estiu!

Ferran Porta ha dit...

I perquè mires d'imaginar-t'ho? Perque no la vius, l'escapada? A més, pel que diuen -i corrobora l'Albert, al nostre país fa molta calor. Moment de marxar uns dies?

Lluís Bosch ha dit...

A mi també em queden més ben gravats a la memòria els moments en què no passa res. Aquests estiu és una tarda, en un balcó amb els peus descalçats i mirant l'horitzó, durant una conversa trivial, mentre s'anava fent de nit. I sense rellotges.

Rita ha dit...

No te la imaginis potser, viu-la tal com vingui, no?
Petons i que vagi molt bé!!!

kika ha dit...

Albert, potser si doncs que haurà estat una bona decisió marxar en aquesta època!

Ferran, si, si, ja marxo. demà mateix faig la maleta. encara que la calor no se si me l'estalviaré!

Lluís, sense rellotges!!! si, això és lo més important. ni mòbils!

Rita, això serà d'aquí dos dies... per això ara només ho vaig anticipant mentalment :-)

Elfreelang ha dit...

Doncs que et vagi molt be aquesta altra escapadeta i que la disfrutis!

Striper ha dit...

Que les teves expectatives es compleixin i ho pasis molt be.

Ferran Porta ha dit...

Doncs no esperis, i disfruta molt!

kika ha dit...

Elvira, moltes gràcies!!!

Striper, tant de bo!!!

Ferran, és que l'avió no marxa fins demà... ai! quins nervis :-)