diumenge, de maig 31, 2009

stardate:correccions

s’acosta el dia de l’examen de català pel nivell d i no he estudiat gaire. passi el que passi, quan arribi el dia hi aniré, i ja veurem com em surt.

des d’avui fins el dia de l’examen no crec que estudi gaire més. quan falti poc faré una repassada general. i el que passarà el dia de l’examen és que si és gaire difícil suspendré i si el posen facilet potser l’aprovaré.

el fet d’escriure al blog sempre ho he pensat que era una raó per voler intentar escriure bé en català. més que res per guanyar seguretat quan em poso davant de l’ordinador. però ara resulta que l’escriure al blog també em proporciona una avantatge a l’hora de preparar-me per l’examen.

resulta que una lectora assídua del blog, que domina molt més el català que jo, de tant en tant em fa arribar, privadament, observacions sobre coses que en el blog he escrit malament. i aquestes lliçons sí que fan efecte: el que em diu que he d’arreglar, ho arreglo i tinc la impressió que se’m queda gravat.

són les úniques lliçons que potser faran una diferència el dia de l’examen.

gràcies correctora!

cada dia hi trobo més avantatges als blogs!

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Quina sort! Ja m'agradaria a mi! Sempre tinc uns dubtes terribles :(
Sort en l'examen! :D

Kudifamily ha dit...

T'anirà molt bé l'exàmen, segur!!!
Escriure sempre és una ajuda, doncs et fa adonar moltes vegades d'errors o vicis... i si a sobre tens una correctora particular, això és xauxa!!! :-D

PS ha dit...

Estigues tranquil·la que tot anirà bé, segur.
Dubtes amb el català i en qualsevol altra llengua en tindràs
sempre.Jo me´l vaig treure l´any passat el nivell D, però els dubtes mai s´acaben. És més, normalment són els mateixos que tenia abans.Haurien d´inventar més cursos per refrescar tot el que anem aprenent, si no, és fàcil que es vagi oblidant (ai, els pronoms febles...).llàstima que s´hagin carregat el nivell K.
Ànims maca!!

kika ha dit...

Clidice, moltes gràcies. encara falten uns dies, però el meu català no crec que canvii gaire abans :-)

Kudifamily, ja us ho explicaré! va bé escriure i també llegir. tinc la impressió de que ara llegint m'hi fixo més en com s'escriuen les coses...

Pais secret, doncs espero poder seguir el teus passos i passar l'examen. de moment els segueixo en la inseguretat :-D