dijous, de març 17, 2016

stardate: rip per l'ancara mateix els convergents estan celebrant l'aniversari de la seva presa de possessió de l'anc.

així és. ja fa un any que van fer uns grans esforçors per infiltrar-se en tots els estaments de l'anc, i després van començar la fase de fer xantatge a erc per forçar-la a fer una llista unitària. aquí sí que l'anc i hi va fer un gran paper. i clarament amb l'objectiu d'afavorir els interessos dels convergents. no està tan clar si al mateix temps afavorien els interessos de l'independentisme o de la societat catalana en general. això no ho podrem saber mai. però que satisfeien els de convergència no hi ha cap dubte.

durant aquest temps l'anc s'ha debilitat molt. no està clar que sigui degut a la intromissió de convergència només. hi ha altres factors, com per exemple, que ara mateix, un cop el procès l'hem posat en mans dels partits, ja no fa tanta falta.

de totes maneres, convergència està disposada a fer servir qualsevol cosa per refundar-se com el major partit de catalunya. i per això vol reactivar l'anc, a través de la seva presència majòritaria en els seus organs de decisió, per favorir el renaixement del partit. 

personalment penso que convergència no podrà mai tornar a ser el que era, per molt que facin. i també penso que amb aquestes jugades convergència acabarà fent malbé l'anc. i és que com més manipula els organs de decisió de l'anc, més evident es fa davant dels socis. això fa que els socis se n'adonin i fa que molts s'hi sentin incòmodes, i acabin marxant. diria que en els últims mesos ja s'ha notat una devallada de membres de l'anc. però d'això no se'n parlar. seria una llàstima que aquestes manipulacions acabessin amb l'anc. però no seria tan estrany, ja que quan es parla de política pot passar qualsevol cosa. 

de totes maneres, el paper que l'anc va fer durant els tres primers anys, abans de la intromissió dels convergents, va ser molt important i valuós per la història del país. i això ningú ho podrà canviar.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

i amb Omnium passarà el mateix?

kika ha dit...

espero que no! :-)
de fet omnium té més diversitat d'objectius que l'anc

Carme Rosanas ha dit...

l'ANC sobreviurà ... segur mentre la necessitem.

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ