dijous, de febrer 25, 2016

stardate: classificacions

podríem pensar que durant els mesos que va durar la negociació entre partits polítics per la formació del govern tothom patia. alguns patien per por de que no es formés un govern independentista i altres patien per por de que es formés un govern independentista.

un cop es va formar el govern, jo diria que podem pensar en una nova classificació. ara per una banda hi ha aquells que es van alegrar molt de que s'aconseguís formar govern, i els agrada el nou govern perquè veuen que és la garantia de que el procés va endavant.

per altra banda hi ha aquells a qui el nou govern no convenç, no els agrada. d'aquests n'hi ha alguns que no volen la independència i per això no els agrada. són els unionistes de sempre. n'hi ha d'altres que volen la independència i no es creuen que aquest govern ens la pugui proporcionar. en aquest grup hi podem trobar aquells que encara esperen que sigui l'anc qui resolgui el tema, els eternament utòpics. i també hi trobem aquells que creuen que això ja no té solució, els hiper-pessimistes.

finalment, com deia algú, la gent la podem classificar en tres tipus: els que saben comptar i els que no en saben.