dilluns, d’octubre 19, 2015

stardate: segon origen



el record del mecanoscrit de pedrolo m'hauria portar a veure aquesta pel·lícula sí o sí.
la presentació que en va fer el director en algunes entrevistes em va tocar la fibra. la seva producció està plena de moments que quasi bé es poden titllar de romàntics. alguns per raons personals i altres per raons nacionals. això també em va engrescar.
algunes crítiques la deixen molt malament. i per un moment això em va fer recular.
però la veritat és que em va agradar. molt. tota ella.
reviure amb imatges una història coneguda. mentre la mirava anava pensant si passaria això, si passaria allò.
viure les emocions noves de la trama que es desvia de la història original.
no sòc cap professional del cine, però no li vaig trobar cap pega, al revés. tenint en compte les condicions en les que s'ha produit, la trobo fantàstica.
segurament en la meva crítica hi ha una mica o bastant de 'home biass' però m'està bé així.
penso que els americans el fan servir molt, i no els va malament.

5 comentaris:

McAbeu ha dit...

A mi també em va agradar força. No és la novel·la de Pedrolo, això ho hem de tenir clar, però si que en conserva l'esperit de la història i, com a pel·lícula, la vaig trobar molt ben feta.

Per cert, no havia sentit mai aquesta expressió del "home biass" (entenc que equival a allò d'"escombrar cap a casa"). Si és així, jo també penso que ens caldria practicar-lo molt més, tenim una certa tendència a trobar totes les pegues a les coses fetes aquí i les perdonem més fàcilment quan les trobem en el que ens ve de fora.

Mireia ha dit...

Jo també vaig sentir que la crítica la deixava banstant malament. N o em feia una especial il·lusió veure-la però potser sí que amb el de casa som molt primmirats

Garbí24 ha dit...

Una pel·lícula mai serà un llibre, per això s'han de mirar de maneres diferents i pescar el millor de cada cosa.

Carme Rosanas ha dit...

Jo tampoc havia sentit mai aquesta expressió de "home biass" tot i que em sembla bé i crec que la practico força, generalment.

En aquest cas, però no coincideixo gens amb vosaltres. A mi no em va agradar. Hi ha tantes coses que no són creïbles! Imatges molt maques, això sí! I té coses bones tampoc ho negaré. Però a mi no em va deixar entrar en la història... no se'm feia creïble. Ni pel guió ni per l'actuació dels protagonistes.

Anònim ha dit...

jo no l'he vist, però vistes les crítiques que en fan els experts no donen precisament ganes d'anar-la a veure