dissabte, d’octubre 31, 2015

stardate: f. o.



arribo més aviat del compte i vaig cap al bar a fer un cop d’ull. encara no ha arribat ningú dels que espero però allà et veig a tu.

envio un parell de watsaps i em dirigeixo cap a la porta de sortida. i allà estàs tu, enfeinat amb el teu mòbil.

surto al carrer i de seguida m’adono que tu surts darrera meu. continues enfeinat amb el mòbil. ara sembla que estàs trucant a algú. o potser només ho fas veure.

mentre m’espero que arribin et vaig seguint dissimuladament amb la mirada. segueixes parlant pel mòbil però no t’allunyes gaire d’on sóc jo.

van arriben i quan ja hi som totes anem cap al bar. i tu també. perquè mentre fem cua per demanar, veig que estàs al nostre darrera.

finalment és l’hora, i mentre fem cua per entrar, apareixes de nou i entres darrera nostre.

quan ja estic al meu seient veig que tu en busques un just darrera meu, i jo em faig il·lusions. però llavors algú et diu que et toca seure a l’altre banda de la fila. llàstima!

des d’on sóc només et puc veure de reüll. hi ha gent que et saluda. alguns semblen fans. altres semblen relacions més professionals.

s’apaguen el llums i comença l’obra. l’obra m’absorbeix, molt.  Només de tant en tant et penso i em giro per un instant.

a la sortida ja et perdo. L’obra ha estat molt emocionant. Totes tenim moltes coses per comentar. i tu ja només ets al darrera dels meus pensaments.


fa temps em vaig fixar en tu. de lluny et trobo molt interessant i penso que de prop et trobaria molt seductor. per això la sensació de que potser em seguies i tímidament em buscaves em va fer somniar.

1 comentari:

rits ha dit...

oh! quina ràbia que et toqués tan lluny!!!
més teatre, i aviam si tornes a coincidir!!!