dissabte, de juliol 13, 2013

stardate: into darkness






feia temps que no m'ho passava tant bé al cinema. també feia molt temps que l'star trek no em sorprenia, ja que últimament només remiro episodis i pelis que ja he vist. tot i que el nou guio recreea algunes situacions i diàlegs que ja són clàssics de l'star trek, la peli és molt original i molt emocionant. sobretot si es veu en 3d. em va riure i patir i també cridar (una mica).

5 comentaris:

Barbollaire ha dit...

Eiiii! Si que està bé si...
I és que és "La Ira de Khan", però girada hahahahahahaha

I la nau de Khan. És com la Enterprise de Nemesis

Que bé que s'ho van muntar a la primera amb allò que, al apareixer els rumolans i Spock, la història s'havia vista alterada.

Per ara cap de les dues m'ha decebut.
I un detall tècnic. M'encanta quan es mouen per la nau, i es veuen les estructures, bigues, escales, dipòsits...

Total, que jo també m'ho vaig passar bé. Molt bé.

Long live and prosper!
(i un petonet dolç)

Barbollaire ha dit...

perdó! És live long and prosper
(sempre ho escric a l'inrevés...)

rits ha dit...

tothom en parla molt bé. vull veure la primera de la nova saga, xò mai he estat gaire treki.

kika ha dit...

Barbollaire, la veritat és que sapuna mica de greu que no tinguin imaginació per pensar en nous guions, però potser la gràcia està en fer servir arguments vells i superconeguts pels vells trekkis (or frikis? :-) ) de totes maneres, feia mooolts temps que no m'ho passava tant be al cine. va ser tan emocionant i divertit... no sé si em podré conformar amb cap alra peli ara :-)

rits, em vand ir que la primera de la nova saga fa poc la van fer a la tele (antena 3 potser?) de totes maneres deu estar disponible en dvd o internet... ara be, a mi m'ha agradat mes molt aquesta que l'anterior. i no se si veure-les per ordre cronològic ajuda gaire.

Anònim ha dit...

ets una trekkie!