dilluns, de juny 17, 2013

stardate: vergonya!!!





hem començat a preparar una cadena humana per fer el dia 11 de setembre de 2013. això vol dir que aviat farà un any que vam fer la gran manifestació de l’11 de setembre del 2012.

una notícia recent (diumenge 16 de juny 2013: ara) diu que erc i ciu ara pacten demanar mas que demani a rajor permís per poder fer un referèndum. però diu que abans de fer-ho han de signar el pacte nacional pel dret a decidir.

estic fent un esforç que no posar-me a insultar a tots els polítics catalans que des de fa un any s’omplen la boca de dir que actuen en nom del poble català. aviat farà un any que tots aquests polítics tenen un mandat explícit del poble de catalunya, que és com a mínim per fer un referèndum. i encara no s’hi han posat?

han signat compromisos, han fet eleccions, declaracions, lleis. i precisament allò que els havíem demanat explícitament: demanar permís per fer una consulta. encara no s’han decidit? però que collons els passa?

això no és fer les coses a poc a poc i amb bona lletra. això ja és no tenir ganes de fer res! ni els uns ni els altres!

4 comentaris:

miquel ha dit...

Què passa? Els polítics són polítics, pertanyen a un sistema que és obsolet. Els podem aprofitar, però hem de saber que cal canviar totalment el sistema.

Ferran Porta ha dit...

La cadena de la Diada ha d'acabar a les cases de tota aquesta gentussa vividora; els anem a buscar un per un i els afaitem el que calgui. "Cadenaescrache" ja, i els anem penjant un a un. Fins als collons de tanta tonteria, estic.

rits ha dit...

Allò de "tenim pressa" encara no ho han entès, van al seu pas. Potser els haurem de fer apretar l'accelerador.

À ha dit...

Una cadena humana requerirà una immença estructura organitzativa...es farà igualment la mani "normal", suposo...