dimarts, d’octubre 23, 2012

stardate: repetim ...



... perquè em sembla que l'apunt anterior va ser massa confús.
l'argument que intentava fer en basava en aquesta cita (resumida i manipulada per mi mateixa, perquè no la recordo exactament):


es troben, s'enamoren, es busquen, s'obsessionen l'un amb l'altre i llavors diu: ens fem unes analítiques, ens demostrem que tots dos estem nets i llavors podrem follar.


potser hauria hagut de dir:

es troben, s'enamoren, es busquen, s'obsessionen l'un amb l'altre i llavors diu: ens fem unes analítiques, ens demostrem que tots dos estem nets i llavors podrem follar tranquil·lament.

d'aquesta manera queda clar que el que faria que estessin més tranquils en el futur és no haver de fer servir preservatius.

i llavors la qüestió és més clara, no? en quin moment podem prescindir dels preservatius? quina garantia podem donar a la parella que estem nets del tot? per això jo deia:


de quan han de ser les analítiques? d'una hora abans de posar-s'hi? d'un dia abans? quina garantia hi ha que siguin vigents en el moment de veure-les?

i també

però en una relació sexual que tingui un mínim de valor sentimental hi ha d'haver confiança. només prou confiança per poder estar convençut que l'altre no et vol cap mal.

i si és així, llavors això de demanar les analítiques ho trobo lleig.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja em perdonaràs, però segueixo sense veure-hi la diferència. No em vull embolicar perquè em sembla que hi ha alguna cosa que se m'escapa. No hi veig res de dolent en demanar unes analítiques, però en el meu cas no parlo d'una relació esporàdica, parlo de quan tries una parella sexual única i vols tenir sexe amb ella de manera exclusiva. Sempre protecció, perquè abans podem haver fet moltes bogeries, però quan sabem que estem sants, podem protegir-nos només d'embarassos no desitjats.

Evidentment, res no impedeix que un dels membres de la parella, o tots dos, facin ximpleries pel seu compte sense prendre les precaucions necessàries i que les analítiques deixin de tenir valor, però això ja és una qüestió de cadascú. Si interpretem que l'altre no et vol cap mal, hauria de ser honest o honesta i reconèixer que pot haver contret alguna malaltia i que calen noves analítiques. Agradable? No gens, però abans que contagiar la teva parella, gairebé podríem dir que és un acte d'amor. D'amor després d'haver-la traït vilment, però almenys demostres que encara mantens algunes bones intencions envers ella.

kika ha dit...

Xexu, el meu argument no és contra les analítiques, sinó contra haver de demanar les analítiques!
haver-les de demanar és senyal de no tenir confiança que l'altra persona ho haurà fet pel seu compte, perquè vol estar segura de no fer-te cap mal.
i si demanar-les és rellevant, aleshores no hi ha manera d'eliminar el risc.
la millor situació és una on hi ha confiança mútua: aleshores no cal haver de demanar cap analítica!

rits ha dit...

Jo si que entenc la diferència ara. El fet, com dius, no és el tipus de relació sinó el de fer les analítiques abans de follar.

Quan comences amb algú està clar que el desig hi és, està in crecendo, xò és clar no coneixes l'altre. Xò si, abans de ficar-te al llit, demanar les analítiques com a requisit per follar o no, doncs bé, no m'agradaria massa. Però és que la diferència que li veig és que el que no faria mai és ficar-me amb algú amb qui comenci sense condó. Per mi aquí està la clau. I alhora si és algú que no em genera prou confiança de si estarà net o no (sempre pot haver sorpreses, és clar) segurament tampoc em voldria ficar al llit (xò vaja, això millor no posar les mans al foc, que mai se sap)

Després si la relació es consolida, pots deixar el condó o plantejar-te altres mètodes anticonceptius, i per tant, llavors, ja amb certa confiança, demanar les analítiques tampoc passa res. Tb x saber en quin estat estàs. També xq si després hi ha sorpreses, els retrets no es puguin esdevenir.

Clidice ha dit...

Al final, tots paranoics :( que lluny aquells temps de Woodstock (sospir)

MARTELL DE REUS ha dit...

Ja ho deia Sant Josemaria Escrivà: "la concupiscència fuera del matrimonio es pecado mortal"

Agnès Setrill. ha dit...

Aleshores el cas està en saber-ho demanar:
- Que et semblaria si ens fessim una analítica?, així podriem follar salvatjament a gust...eh?, hehe! anem tots dos? Demano hora d'acord...?!

(No us agradaria veure la cara de l'altre en una situació així?)

Hahaha!

Fora conya, que ha de destrempar parlar d'analítiques quan tot sembla que rutlli bé. Però jo segeuixo pensant que, encara que sàpigues que no et vol mal...

Mr. Aris ha dit...

hmmm, es un tema de confiances...en un moment donat, en plena calentura, crec que la gent s'oblida de tot això...