divendres, d’octubre 19, 2012

stardate: crítica no literària


vaig descobrir la literatura que ara s'anomena 'pornografia per mames' llegint-ne unes crítiques.
eren molt dures amb la trilogia més popular "50 ombres d'en grey" i en canvi deien que la nova trilogia de la sylvia day era molt millor.

per això vaig anar directament a llegir aquesta última, de la qual per ara només hi ha el primer volum (em sembla que el segon surt al novembre).




és una lectura distreta, diferent. moltes descripcions sobre sexe, que potser poden arribar a avorrir. el fons de la història és un conte de fades, descriu una realitat que molt poca gent (suposo) que pot arribar a viure. el fragment que em va impressionar més anava una mica així:


es troben, s'enamoren, es busquen, s'obsessionen l'un amb l'altrre i llavors diu: ens fem unes analítiques, ens demostrem que tots dos estem nets i llavors podrem follar.


a mi em sembla que això  demostra una absoluta falta de confiança. i no ho comparteixo en absolut. de quan han de ser les analítiques? d'una hora abans de posar-s'hi? d'un dia abans? quina garantia hi ha que siguin vigents en el moment de veure-les?

entenc que a vegades pots deixar-te anar només pel sexe, i aleshores val la pena fer servir tota mena de precaucions. però en una relació sexual que tingui un mínim de valor sentimental hi ha d'haver confiança. només prou confiança per poder estar convençut que l'altre no et vol cap mal.

o potser jo no ho he entés mai. potser he tingut una molt mala educació sexual. però aquestes coses no les tinc en compte. m'agrada creure en la confiança. i assumeixo el risc.



5 comentaris:

esborrall ha dit...

En tots els contes de fades hi ha una bruixa. ^0^
A banda de l'acudit fàcil, et diré que m'has fet venir ganes de llegir el llibre. Igual i un dia ens trobem i el podem esmicolar entre les dues.

Sergi ha dit...

D'acord a mitges. Per follar, com poses tu mateixa, no cal anar amb l'analítica a la mà, però s'ha de fer sempre amb protecció. Per més bones intencions que hi hagi, no saps els anteriors hàbits sexuals de la parella anterior, hi ha malalties que ni se sap que es tenen. I quan es fa el pas important de deixar el condó i que la dona prengui anticonceptius, pel bé dels dos més val que es facin analítiques.

Agnès Setrill. ha dit...

Totalment d'acord amb el XeXu.

El que no entenc és que, si hi ha tant bon rotllo, no es pot follar amb proteccions mentre s'espera el resultat de les analítiques?
;-P

rits ha dit...

La novel·la sexual està de moda! està per tot arreu.

Estic completament d'acord amb en Xexu, de fet és com entenc que ha de funcionar.

Quan comences amb algú no pots tenir completament confiança xò no per això deixaràs de tenir sexe. El pas de deixar el condó és que la relació està estable i xq no fer les analítiques, així tots dos en les mateixes condicions. Poden haver passat milions d coses abans de conéixer's

Anònim ha dit...

mai se sap que té l'altra persona, abans de fotre un clau que passi una revisió mèdica completa, no fos cas que no estigui en forma hi hagi de fer jo tot la feina....