dijous, de setembre 27, 2012

stardate: no, no, no




això no és el que volia. unes eleccions on primer el mas farà tot el que pugui per tenir una majoria absoluta, i després, quan ja haurà passat prou temps, pactarà amb el rajoy per una merda.

hi havia altres possibilitats:

a) convocar un referendum per l'autoderminació ja. no sé que més necessiten per adonar-se de que això és el que la gent vol.

b) convocar unes eleccions ja, on els partits que vulguin incloguin als seus programes electorals la determinació de proclamar la independència.

aquestes eren les úniques possibilitats factibles. això que proposen és només fer temps, perquè la puta i la ramoneta resucitin.

i mira que m'agradaria sentir-me eufòrica com tanta gent ho està.

per això avui aniré a la crida que ha fet l'ANC:



L’ANC, davant del Parlament per refermar el clam independentista de l’11S

· L’Assemblea vol recordar als parlamentaris la voluntat inequívoca expressada pels catalans que Catalunya sigui un nou estat d’Europa

El proper dijous 27 de setembre a les 16:00 hores, una representació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) serà present davant del Parlament, coincidint amb el final del Debat de 
Política General, per recordar als parlamentaris que els més de milió i mig de catalans que van omplir els carrers de Barcelona el passat 11 de setembre ho van fer per un únic objectiu: que Catalunya sigui un nou Estat d’Europa.

D’aquesta manera, l’ANC continua empenyent per tal que la classe política respongui al clam independentista de l’11 de setembre i faci les passes necessàries per tal d’assolir un estat independent.

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Dons jo continuo il·lusionada... ja veurem.

Si pogués també aniria a la convocatòria de l'Assemblea, però avui no puc.

Jo crec (o vull creure) que els passos els tenen ben pensats i que arribarem.

Mr. Aris ha dit...

si, si sumes els vots d'ERC + CIU + independents + iu tenen majoria absoluta....

kika ha dit...

de fet jo penso que és probable que ciu tingui majoria absoluta tota sola. si el mas no n'estés convençut no convocaria eleccions.
però no em crec que un cop la tingui faci res del que diu ara. em fa por que només pacti amb el rajoy, com sempre han fet.
fixat les declaracions del duran: farem un referendum sempre i quan sigui legal.
i els referendums no els faran mai legals a espanya.
de fet, la justificació per fer un referendum ara ja la tenen. no cal que esperin res mes.

José Luis Ferreira ha dit...

CiU tuvo mayorías absolutas en los 80, después ha estado siempre bastante lejos, las últimas incluidas, en las que parecía tenerlo más fácil. ¿Es tan buena la jugada de Artur Mas como para que ahora lo tenga mucho mejor?

Anònim ha dit...

Aposto clarament per una majoria absoluta de CIU. Quina por >_<

nyap ha dit...

CiU tindrà, probablement, majoria absoluta però PP serà la "segona força més votada"... un cop aquí i amb les mans lliures no em se imaginar cap altre horitzó, per part de CiU, que un "gran pacto con el gobierno de Madrit" per garantir l'estabilitat, per sortir de la crisi, etc. etc. etc. etc. etc.

kika ha dit...

José Luis, ahora se està convirtiendo en el moisés que salvará a los catalanes. y como los otros partidos independentista no saben jugar, va a ganar de calle (landslide victory!)

pons007, nyap, també esteu d'acord amb mi? aix! tan de bo ens equivoquem!