divendres, d’agost 31, 2012

stardate: l'iva




NOTA INFORMATIVA SOBRE NOU IVA

En aplicació del Real Decret 20/2012 del 13 de Juliol de 2012, us comuniquem que a partir de l’1 de setembre ens veiem obligats a aplicar el nou Impost sobre el Valor Afegit (IVA) a les nostres tarifes de preus de la Temporada 12/13.

Els preus de les entrades a partir de l’1 de setembre seran els següents:

....

Pel què fa als Abonaments, mantenim el preu original fins al 30 de Setembre. Els preus amb el nou IVA s’aplicaran a partir de l’1 d’octubre, i quedaran de la següent manera:


no em queda gens clar. és una obligació o una opció? o només una obligació per segons què? 

3 comentaris:

McAbeu ha dit...

No hi donem més voltes, l'increment de l'IVA és una obligació en tots els casos que ens cau al damunt de tots com una llosa, una més damunt la nostra ja prou malmesa economia.

En el cas que comentes, simplement és que fan una oferta mantenint durant un mes el preu de l'abonament. I això, de fet, vol dir que el rebaixen perquè ells hauran de repercutir ja el IVA nou a partir d'avui.

Elfreelang ha dit...

anem cap al pedregar .....a mi el gimnàs m'apujarà els preus però no tant com per aplicar el 21%, molts establiments si poden se'l mengen ells per no apujar massa els serveis...ara quin drama els cines, els teatres...i tantes coses que seran més cares i nosaltres, els qui encara tenim feina , amb els salaris cada vegada més petits...

kika ha dit...

si, si, però a veure: si volen fer un descompte em sembla bé. si no el volen fer també em sembla bé. ara, que per una banda argumentin l'obligació d'apujar els preus per culpa de l'iva, i per altra banda expliquin que no apliquen la pujada de l'iva em sembla del tot contradictori.
només es podria explicar per qüestions de marketing, i ni així ho veig convincent.