diumenge, de juliol 29, 2012

stardate: per què la vull?



durant temps vaig estar intentant fer una llista de les raons per les quals preferia que catalunya fos independent. volia una llista ordenada i contundent. per tenir-la sempre present. per poder guanyar amb arguments sòlids les discussions originades per la gent que ho qüestiona.

de raons no me'n faltaven. de fet cada dia al diari en podia afgir unes quantes de noves. potser perquè eren tantes o tan concretes no era capaç de fer-les servir per construir la llista que jo volia. 

vaig deixar de mirar els diaris. vaig dessistir de fer la llista. vaig decidir que no em calia. si algú em pregunta perquè sóc independentista diré que perquè sí. perquè ho vull. 

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

És una llista impossible, seria infinita! :) perquè ho vols! Doncs em sembla genial!

Miquel Saumell ha dit...

Aquesta llista, Kika, tots la tenim al cap, però això no vol dir que hagi de ser coincident. De totes maneres enlloc està escrit que quan en política un vol una cosa i pretén obtenir-la per mitjans democràtics, per exemple, aquest canvi de dependència del que parles (de Madrid a Brussel·les (UE) i Nova York (UN), prescindint dels actuals intermediaris), s’hagin d’explicar. De raons ens en sobren, però.

nyap ha dit...

Jo només ho voldria per no tornar a sentir la punxada d'enveja que vaig notar quan enfocaven a la selecció olímpica andorrana a la desfilada de les olimpíades del dissabte.

MARTELL DE REUS ha dit...

i quan Catalunya sigui independent l'Ambaixada española a Catalunya la posaran a la Torre Godó?

sargantana ha dit...

i tant..ni calen excuses...
perque ho volem i ens ho hem guanyat a pols

molt be !!

Ferran Porta ha dit...

és un bon motiu :)

Elfreelang ha dit...

jo si podria fer una llarga llista de motius i raons polítiques, econòmiques, socials, històriques i psicològiques però la teva és breu, senzilla i contundent...perquè sí perquè volem