dijous, de maig 03, 2012

stardate: no vull pagar


 que no vull pagar ho sé segur. però encara no tinc clar què fer.
és lògic que ens enfadem i reaccionem quan ens insulten i ens prenen el pèl. això dels peatges és només un exemple, de molts que n'hem estat vivint. és indignant el que han estat fent, el que fan, i que pretenen fer. per això és lògic que la gent s'emprenyi i reaccioni.
però també és indignant que uns senyors que fins fa poc han estat governant-nos, i que mentre ho feien han deixat que ens seguissin insultant i prenent el pèl, sense fer res per aturar-ho, ara siguin els que surten a la tele queixant-se. és clar que es queixen per poder surtir a la tele. això ho entec. no hi ha cap misteri. és lògic. tot el que volen és sortir a la tele.
per això no me'n fio d'aquesta gent. gens. em sembla que no em cal més evidència per veure com són. per això no me'ls crec quan m'expliquen el que s'ha de fer. perquè si al final ens posen una multa, ells, els que ara van al davant, segurament la carregan al partit com a despesa d'activitat política. i això només vol dir que al final l'acabarem pagant entre tots.
les multes que posaran per no pagar peatges sabem segur qui les pagarà i qui no les pagarà. però en qualsevol cas, qui les cobrarà? el govern? abertis? això no ens ho han explicat encara. l'únic que tenen clar és que hem de pagar. i aquests són els que diuen que juguen a favor nostre!
jo de moment encara pago els peatges. amb indignació. i esperant que aquesta indignació arribi ben amunt. perquè penso que mentres la indignació només estigui entre nosaltres no canviarà res, per molt que ens queixem.

6 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Entenc el que dius, i més en aquest cas. Els nostres polítics s'allunyen a totes les campanyes reivindicatives (amb més o menys ganes) però n'enceten de ben poques. A més, els parlamentaris no patiran les mateixes conseqüències que els ciutadans comuns alhora de, diguem-ne, mirar d'apaivagar la situació.

Mr. Aris ha dit...

Els peatges caducàven sobre el 2002 aproximadament i ells els van renovar cinquanta anys més, està a les hemeroteques...
jo intento anar per la carretera...
es podria fer un dia que ningú entres a l'autopista, a veure que passa...

Daniel ha dit...

Doncs jo ja m'he plantat en un peatge per no pagar. Més que res perquè cal forçar als polítics a moure's d'una vegada. Ells no es posaran a liderar res si la societat no els forcem.

Miquel Saumell ha dit...

Sento discrepar, jo sóc un ferm partidari dels peatges. Això sí, peatges per a tothom, sense discriminacions. A Extremadura també. El manteniment de les carreteres algú l’ha de pagar, oi? Doncs jo prefereixo pagar-lo jo, que les utilitzo molt sovint, i no que l’hagin de pagar els meus fills via impostos, que ni tan sols tenen cotxe.

Jordi ha dit...

No t'oblidis que els consellers porten un teletac al cotxe amb càrrec directe a la Generalitat!

Avui ho parlava a la feina: el que hem de fer és començar a votar partits minoritaris i deixar-nos dels grups de sempre: ni PP, ni PSOE, ni CIU, ni ERC... Algú amb un bon programa que miri realment pel ciutadà!

Garbí24 ha dit...

el que fa més mal es veure com els que ens han de defensar són els que diuen que si han de cursar una denúncia ho faran.