dijous, d’abril 19, 2012

stardate: dec ser l'última


ja ho he explicat vàries vegades, però m'he de repetir un cop més. a l'edat que tinc quan surto a la nit i torno tard (i bec!) em quedo feta pols durant dies. aquesta és la meva excusa per no haver dit res al blog fins ara des de la meravellosa festa blocaire organitzada pel veí.
encara no entec com es va fer tan tard. el temps em va pasar volant. des del moment zero fins que van dir que ja s'havia acabat. va ser una trobada fantàstica. plena de moltes coses. els apunts dels altres participants ja ho han anat explicant. comparteixo tot el que ja s'ha anat publicant i només hi puc afegir algunes cosetes:
una mini conversa originada per uns comentaris del veí que ens van portar a pensar en un dilemma: els blocaires sóm alhora tímids i exhibicionistes?
no vaig aconseguir produir cap frase per afegir a les variades històries que s'anaven construint per les parets de la sala. el meu esperit literari segueix per terra.
em va agradar molt participar en la lectura compartida. va ser la meva primera aproximació a l'ambient literari. però, com ja he dit, no vaig passar d'aquí.
del book crossing em vaig emportar un llibre que segurament que no l'hagués pogut trobar en cap lloc més: 'regálame tiempo' de mercedes casulleras. encara no l'he llegit però té molt bona pinta, i em sembla que m'agradarà molt.
quan estàvem recollint em va tocar un rotulador dels gruixuts que guardo, com a record, amb molt carinyo.
no m'hagués imaginat mai el que es pot arribar a trobar el món dels blogs!
la propera a berlín. amb moltes ganes!
ah! una cosa molt important: falten subscriptors per l'últim volum de les històries veïnals. una altra gran iniciativa del veí. per 15 euros el llibre, per 25 euros llibre i samarreta. animeu-vos!

7 comentaris:

Rita ha dit...

Jo també m'he guardat el retolador... :)

Una nit bonica, certament, i ara cap a la propera: Berlín!

mar ha dit...

no, no ets l'última...
jo encara estic païnt emocions i sóc incapaç, de moment, d'escriure res...
ja arribarà!

;)

El porquet ha dit...

Tímids i exhibicionistes?.... mmmm, m'agrada... mentre l'exhibicionisme no passi segons quins límits!! Jo ja t'asseguro que tímid ho sóc força.

En tot cas, enhorabona per la teva participació també. A la propera, si venço la meva timidesa, potser sí que m'hi deixaré caure havent llegit tots els vostres magnífics posts plens de tantes emocions.

Elfreelang ha dit...

óndia a quina hora vau acabar? ens ho vam passar be´eh? encantada de tornar-te a trobar....

Olga Xirinacs ha dit...

Així m'agrada, que et passis bé la vida i ho expliquis.
Els blogaires som reservats i exhibicionistes alhora: és la paradoxa de la vida en xarxa.

El veí de dalt ha dit...

Merci per la difusió. Berlín, quina gran ciutat! I ho serà més amb blocaires com vosaltres.

khalina ha dit...

jo també arribo tard a casa teve per comentar que realment va ser una meravellosa festa blocaire.

Com acabarà l' after HV. Recordes la frase que vas escriure?