divendres, de març 09, 2012

stardate: hem de ser-hi tots


el diumenge 18 de març a les 12 del migdia tots a la plaça catalunya.


més informació aquí.
les instruccions:

Indicacions

Hem elaborat una sèrie d’indicacions i contraindicacions amb les que hem de ser molt respectuosos perquè aquesta acció surti correctament. Esperem que sigui així.
1- Els participants hauran de venir en grups petits dissimulant, com si fossin turistes o estiguessin passejant. En cap moment ha de semblar que hi ha una acció preparada. Us animem a portar una barretina catalana que us haureu de posar quan comenci l’acció.
2- A les 12:00h en punt començarà l’acció. Un grup de persones començarà a cridar IN-INDE-INDEPENDÈNCIA. Mentrestant, tots els participants es mantindran fora del centre de la Plaça Catalunya.
3- Un primer senyal acústic indicarà el moment que tothom vagi entrant progressivament a l’espai en concret i es vagi afegint al grup. És molt important que la incorporació a la s’efectuï de manera suau i progressiva, evitant les presses i corredisses.En aquest moment ens posarem la barretina catalana.
4- Tota l’acció es realitzarà mirant a una mateixa direcció. Progressivament, es cridarà cada vegada amb més energia IN-INDE-INDEPENDÈNCIA.
5- Durant tota l’acció tothom alçarà el puny dret en direcció al cel i el mourà al ritme de IN-INDE-INDEPENDÈNCIA. Seran benvingudes totes les senyeres i estelades, com més n’hi hagin millor.
6- Aquesta acció finalitzarà després d’uns 3 minuts. Un senyal acústic en marcarà el final. En el moment que se senti el senyal final, es farà un silenci absolut, la gent es treurà la barretina, es dispersarà ràpidament cap a fora de l’espai i tenint molt en compte que no s’ha de provocar cap tipus d’embús entre les persones. És imprescindible que el centre de la Plaça Catalunya quedi absolutament buit el més ràpid possible, com si no hagués passat res.
7- Els participants hauran d’abandonar el centre de la Plaça Catalunya i els seus voltants de la mateixa manera que han vingut, en grups petits, dissimulant, com si fossin turistes o estiguessin passejant.
CONTRAINDICACIONS
1- Un cop s’acabi l’acció ningú es pot quedar a comentar la jugada al costat de l’espai en concret. Tothom se n’haurà d’allunyar a més de 100 metres en qualsevol direcció.
2- Per mantenir el caràcter transversal de la FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA no s’admetran símbols de cap formació política.
3- Per reforçar el caràcter pacífic de la iniciativa, no s’acceptarà cap demostració despectiva i/o agressiva envers persones, entitats o països.
4- Es serà respectuós amb el medi ambient (mobiliari urbà, plantes, arbres, etc…), no es tiraran papers a terra ni ningú es col•locarà a cap lloc on estigui prohibit.

2 comentaris:

DooMMasteR ha dit...

Tan de bo sigui un gran èxit! Ens ho mereixem després de tants atacs!

El porquet ha dit...

Si puc m'hi acosto, barretina en mà!