diumenge, de febrer 19, 2012

stardate: raons de gust

una escultura d'un tal eugenio merino exposada a l'arco de madrit està sent notícia perquè la fundación francisco franco li vol posar una denuncia. pensava incloure un foto de l'escultura però no m'ha fet cap gràcia tenir-la il·lustrant el blog. per això si la voleu veure la podeu trobar aquí

el que jo trobo que s'hauria de denunciar és precisament l'existència d'una fundació que es digui  francisco franco. és una vergonya i una gran falta de respecte. sobretot en un país on per la mínima sospita es permeten il·legalizar partits polítics.

per la radio un home, que primer ha declarat que estava a favor de la llibertat d'expressió, ha interpelat als tertulians de rac1 dient que no en farien tanta broma de l'escultura en qüestió si el de la nevera fos el president macià.

i cap tertulià, ni l'enginyós jordi absté, ha tingut l'encert de contestar-li el que a mi em sembla obvi: amb quin criteri es poden comparar franco i macià? no hi ha manera de posar-los al mateix nivell. és una comparació que no té cap sentit! com a molt podia preguntar que dirien si el de dintre la nevera fos un hitler.

aquesta és una altra escultura del mateix autor. l'he trobat curiosa i no em fa res que m'il·lustri el blog: stairway to heaven


3 comentaris:

Marta Contreras ha dit...

Aviat li farem un homenatge al Franco dels "****", veuràs. Anem pel camí. Una "cosa" com la fundació Franco hauria d'haver desaparegut fa temps. Els alemanys tenen la fundació "Hitler, mein Kapft" potser? Som l'òstia!

MARTELL DE REUS ha dit...

Ara que el Mas i l'Alicia han pactat els pressupostos, la Gene deixarà de subvencionar l'Omnium per fer-ho a la Fundación Francisco Franco.

DooMMasteR ha dit...

Fundación Francisco Franco: Welcome to Spain...