divendres, de febrer 03, 2012

stardate: neu

era relaxant veure nevar i feia bonic




però no n'havia per tant com per fer-nos marxar a casa!

9 comentaris:

el paseante ha dit...

No et queixis, que has fet unes fotos boniques.

El porquet ha dit...

Potser no, però la meteorologia no és una ciència exacta i suposo que han apostat per ésser previnguts i evitar saraus com el de fa dos anys. Al final no ha caigut una gran nevada, però i si hagués caigut? Repeteixo, la meteorologia no és una ciència exacta (per sort i per desgràcia) així que no es pot preveure exactament què passarà.

Ens queixem de vici, tant si fan molt com si fan poc. El govern té molts problemes i moltes mancances però, en aquest cas, jo mai els criticaré per prendre mesures de prevenció. Hem de ser una mica més honestos i comprensius també.

Les fotos són molt xules!

À ha dit...

Oi tant que si kika!!!
Imagina que frenes pel que sigui, dones un copet a un altre cotxe,...de qui es culpa??? ehhh?????
De les autoritats, per no haver près mesures com aquesta, aneu, aneu cap a casa!

Quin país! (....i més...)

Joana ha dit...

Estic amb tu Kika, no hi havia per tant, però el 8 de març queda molt proper. Veure nevar és el més relaxant que hi ha al món.

Clidice ha dit...

Per què serà que la gent somriu quan se saluda sota la neu? Malgrat tots els maldecaps que ens comporta una nevada, hi ha un nosequè d'alegria al damunt de les persones. Després ve l'altra cara, la d'estar eternament enutjats amb els qui manen, facin el que facin. Tanmateix, jo també ho vaig trobar exagerat, més de cara a la galeria que una altra cosa. Serà que em fa molta mandra que em dirigeixin tan.

kika ha dit...

la veritat és que des que vaig arribar a la feina estava esperant que ens diguessin que haviem de marxar... i quan ho van fer vaig estar molt contenta! :-)

ara bé, mirant les fotos trobo que és penós que per aquesta mica de cosa el país s'aturi quasi bé completament!

sargantana ha dit...

aqui la tramuntana no ens ha deixat ni fer fotos
llastima...

petons de sargantana

rits ha dit...

A la feina més d'un va marxar. Alguns es van passar, xò el cert és que tothom va agrair que el Director de Serveis passés per totes les àrees comunicant que cadascú podia marxar abans d'acord amb la seva responsabilitat.

Recordo el 8 de març de 2010. Companys no van arribar a casa fins passades les 12 de la nit. Un d'ells tenia tan mal record que tot i la feinada dijous passat va marxar al migdia no fos cas que els trens es colapséssin.

És una peneta que no nevés. A BCN ni un floc!! xò molts maldecaps que ens varem estalviar. En el fons, l'alerta era certa, simplement que no va ploure i per tant, no va nevar.

DooMMasteR ha dit...

Confesso que vaig desitjar amb totes les meves forces tornar a veure Barcelona nevada ;-)