diumenge, de desembre 11, 2011

stardate: copes


quan als restaurants hi ha copes de diferents mides, la saviesa popular diu que les petites són pel vi i les grans per l'aigua. però sovint això només funciona si demanes el vi de la casa. quan demanes un altre vi (més car) t'el posen en unes copes grandioses.

com que la raó d'això no l'he entés mai, jo sempre faig servir la copa més gran pel vi i la més petita per l'aigua. d'aquesta manera evito contradicions i bec més vi!

8 comentaris:

garbi24 ha dit...

bona conclusió....a partir d'ara també ho faré, m'ha convençut el resultat final

Miquel Saumell ha dit...

Tu que sembla que de normes de comportament a taula hi entens potser em podràs treure de dubtes: el mòbil a quin costat del plat es deixa, a la dreta o a l’esquerra? :-))

El porquet ha dit...

Pots creure que jo sempre he posat l'aigua a les copes petites?... ara no sé si he estat patinant tot aquest temps!

kika ha dit...

garbi, ves amb compte de no omplir-les gaire...ni massa sovint! :-)

Miquel, ja veus que jo faig el que em sembla... a la taula i a tot arreu, passant de bons modals. ara bé, amb el mòbil: com més lluny millor! he, he, he.

porquet, ho has fet molt bé! tal com toca! però potser no has begut gaire vi... de fet tu no en beus mai gaire de vi, no? :-)

Clidice ha dit...

Doncs mira, un especialista en aquestes coses del vi, en un restaurant d'aquells que posen les copes grosses per l'aigua i les xiques pel vi, va fer un gest menyspreador a la copa menuda i se serví un magnífic Priorat en la d'aigua mentre remugava quelcom semblant a: "sí, home, ara m'hauré de privar d'ensumar com cal!". ^^

kika ha dit...

Clidice, doncs me n'alegro molt de que m'expliquis això.. em sento com amb més autoritat ara , he, he,

pere ha dit...

Però qui és que beu aigua si hi ha un bon vi :-)

kika ha dit...

pere, exactament, la copa de l'aigua no fa cap falta! :-)