dissabte, de novembre 05, 2011

stardate: és rosa!


havia decidit arreglar el jardí. feia massa temps que sembla una selva. el vaig netejar i vaig anar a comprar plantes noves. em van acompanyar els meus nens. a l'entrar al garden van desaparèixer. primer van anar a uns tobogans, i deprés van anar a mirar plantes pel seu compte. jo vaig anar omplint el carret de plantes baratetes. total, pel que em duren vives les plantes!
al cap d'una estona em van venir a trobar. volien que comprés una espècie de ceba d'on en teoria sortiria una flor. de miracles jo no n'he vist mai al meu jardí, més aviat al revés: moltes plantes se'm moren abans de florir. per això d'entrada no em va semblar una bona idea. però ells van insistir. al final, per no haver de sentir-los més, vaig comprar la ceba.
després d'uns dies, puc constatar que algunes de les plantes que jo vaig triar ja s'han mort del tot. algunes fins i tot han desaparegut. no sé com s'ho fan!
però la ceba no. no només és viva, sinó que ha crescut i ha florit i és de color rosa!

7 comentaris:

miquel ha dit...

Dona de poca fe!

Elfreelang ha dit...

Quin goig de flor!

El porquet ha dit...

Però fa plorar els ulls?

Mireia ha dit...

quin Jacint més mono. aquest mati he comprat bulbs de tu liles i narcisos. el procediment és el mateix que has seguit amb la teva "ceba" i sobreviuen bé. A mi tambré se'm moren molt

kika ha dit...

pere, doncs es veu que sí! de molt poca :-)

Elfreelang, i encara dura i dura :-)

porquet, gens!!! és una altra de les coses bones que té! :-)

Mireia, és un jacint? gràcies! no sabia com es deia.

PS ha dit...

He rigut molt amb la ceba...al principi he pensat que era un amarilis, però potser sí és un jacint crescudet. Els meus fan la flor més petita i tota disposada en forma de pinya.
potser és una espècie nova....;-)

kika ha dit...

Pais secret, ho hauré d'investigar quan torni a la botiga :-)